cnm valla bu aralada bizde yoğunurz
borçlu listesini çıkartıp arıyoruz tel etmekten sağa sola kollarımda derman kalmadı artık
yeni işe atılım yapıyorum akşamlarıda onlarla uğraşıyorum.
eşiminde tomogafisi çekildi haftaya bellli olcak ameliyat günü dualar ediyorum olmaz inş. die. sonucu bir türlü alamadık zaten sinir oldum iyice.sizler neler yapıorsunuz hamişlerimizden haber varmı nasıl bebişler. başka hamiş var mı?
cnm valla bu aralada bizde yoğunurz
borçlu listesini çıkartıp arıyoruz tel etmekten sağa sola kollarımda derman kalmadı artık
yeni işe atılım yapıyorum akşamlarıda onlarla uğraşıyorum.
eşiminde tomogafisi çekildi haftaya bellli olcak ameliyat günü dualar ediyorum olmaz inş. die. sonucu bir türlü alamadık zaten sinir oldum iyice.sizler neler yapıorsunuz hamişlerimizden haber varmı nasıl bebişler. başka hamiş var mı?
ALlhım yardımcın olsun kuzum her işinde..eşininde durumu ameliyatlık olmaz inşallah..
akasya geçen geldi..pc onda olmadıgı için pek giremiyomuş..iyiymiş..bebeğe bişiler bakıyomus..yeni hamiş haberi yok kuzum..
ALlhım yardımcın olsun kuzum her işinde..eşininde durumu ameliyatlık olmaz inşallah..
akasya geçen geldi..pc onda olmadıgı için pek giremiyomuş..iyiymiş..bebeğe bişiler bakıyomus..yeni hamiş haberi yok kuzum..
amin cnm
aa kızlar hadi baalım hayırlısı.
Rabbim isteyene versin tez zamanda.
kızlarr keçelerden satış yapmaya başladım bugünde sipariş aldım çok mutlu oldum. haftasonu yetiştircem p.tesiye.ilham perimi bekliyorum 😀
amin cnm
aa kızlar hadi baalım hayırlısı.
Rabbim isteyene versin tez zamanda.
Kızlarr keçelerden satış yapmaya başladım bugünde sipariş aldım çok mutlu oldum. Haftasonu yetiştircem p.tesiye.ilham perimi bekliyorum :d
hoşbuldıuk kızlarr ınanın sızlerı cok ozledımm yogun gunler gecırdım cok hastalık ölüm iş yogunlugu şükr diyelm şimdi daha ıyı hersey cumalarımız mubarek olsun hepımızın dualarımz kabul olsun inşallh beldem eşin kuran bılmesı cok gusel evınde okusun bol bol nazarladan kotuluklarden korur kızlar bnmde annemle babam nasıpse 10 gün sonra ümreye gıdıolar cok mutluyum onlar adına
pazar'a gittim kimsecikler gelememiş pazar'ın çeyreği kurulmuş
peynircimizden peynir aldım
balkabağı aldım, tatlı yapıcam
mantar aldım
bide cherry domates
gezsem mi gezmesem diye tereddüt ettim gezmeden geldim
sıcak sıcak evde oturmak varken totoyu üşütme baldem dedim