nickimi kim yedi
Hamiş Melek
slm bebişlerrr geçmiş olsun nierscim dikakt et kendine.
kelebekkk hoşgeldin sende kuzuu
ne yoğun bir gün ya işler bitmiyor 🙁
kelebekkk hoşgeldin sende kuzuu
ne yoğun bir gün ya işler bitmiyor 🙁
iyiyiz bizde nolsun iş güç..sen yogunmuusunn..eskisi gibi görüşemiyoruz kuzum..eşin nasıl oldu bu arada..sağol cnm iyiyim bildiğin gibi sen nasılsın?
cümlemizden bebegimm...arada böyle şeyler izlemek dinlemek lazım..benim kafamda bişi kalmadıgı için tekrarlamam gerekiyo böyle..Allah Senden Razı olsun canım
hoşgeldin esen naber
ALlhım yardımcın olsun kuzum her işinde..eşininde durumu ameliyatlık olmaz inşallah..cnm valla bu aralada bizde yoğunurz
borçlu listesini çıkartıp arıyoruz tel etmekten sağa sola kollarımda derman kalmadı artık
yeni işe atılım yapıyorum akşamlarıda onlarla uğraşıyorum.
eşiminde tomogafisi çekildi haftaya bellli olcak ameliyat günü dualar ediyorum olmaz inş. die. sonucu bir türlü alamadık zaten sinir oldum iyice.sizler neler yapıorsunuz hamişlerimizden haber varmı nasıl bebişler. başka hamiş var mı?

kafadan ve pineapplesden haberler bekliyoruz..ikiside korunmuyo![]()
amin cnmALlhım yardımcın olsun kuzum her işinde..eşininde durumu ameliyatlık olmaz inşallah..
akasya geçen geldi..pc onda olmadıgı için pek giremiyomuş..iyiymiş..bebeğe bişiler bakıyomus..yeni hamiş haberi yok kuzum..
amin cnm
aa kızlar hadi baalım hayırlısı.
Rabbim isteyene versin tez zamanda.
Kızlarr keçelerden satış yapmaya başladım bugünde sipariş aldım çok mutlu oldum. Haftasonu yetiştircem p.tesiye.ilham perimi bekliyorum :d
hoşbuldıuk kızlarr ınanın sızlerı cok ozledımm yogun gunler gecırdım cok hastalık ölüm iş yogunlugu şükr diyelm şimdi daha ıyı hersey cumalarımız mubarek olsun hepımızın dualarımz kabul olsun inşallh beldem eşin kuran bılmesı cok gusel evınde okusun bol bol nazarladan kotuluklarden korur kızlar bnmde annemle babam nasıpse 10 gün sonra ümreye gıdıolar cok mutluyum onlar adına