kolye almıs canım..kalbin içinde kalp..küçük olan sensin seni sarmalayan büyük kalp de benim diyo takarken ..Allahım ömür sağlık sıhhat versin hepimizin eşine..
ya valla bana yaptığı hiç bişi samimi gelmiyor...porselen saklama kabı gibi kahvaltılıklar var ya onlardan almış.bende plastik vardı.ondan alacaktım eşim söylemiş sanırım almış işte...
birgüncüm benim doğum günüm çeyiz serme günümdü ve görümcemler filan beraber oldugumuz halde kutlamadı ama geçen kasımda bende onunkini asla kutlamadım..
zaten bu saatten sonrada benimkini kutlamasın banada mecburen kutlatmak zorunda kalmasın kendi doğum gününü..
am belki seniki benimki kadar değildir canım ya..inşallah seninki zamanla düzelir
kolye almıs canım..kalbin içinde kalp..küçük olan sensin seni sarmalayan büyük kalp de benim diyo takarken ..Allahım ömür sağlık sıhhat versin hepimizin eşine..
sağol fıstık..sahille bizim eşler biraz erkenci..benimki hayatta dayanamaz.yarın işte olucagım için bugunden halledeyim dedi..tmm hallettinde yarın ver madem