Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Valla ben bişey almıcam canım klima alcam sana dedim 🙂 ödemesi benden hediye yazın pöfür pöfür otururuz altında espiri olarak yani ama aldıklarımıda zamanla kardeşlerine verdiği için pek birşey almak gelmiyor içimden kıyafet olarak zaten nişanda saati cüzdanı ıvır zıvır herşey alındı parfüm desen var bu yüzden eve kullanmak en iyisi şu konumda

bende fırında diye düşündüm geç pişirirmi acaba baldem..herşeyini çiğ koyucam bide salça sos..sende o şekildemi yapıyorsun..

çiğden koyuyorum bende köfteyle patatesi
patatesleri kapta, kekik zeytinyağ biraz su tuz karabiber ve pul biber ile harmanlıyorum sonra onu tepsiye döküp fırına sürüyorum yarım saatte pişiyor.
salçalı sos yapmıyorum üstüne

birgüncüm benim doğum günüm çeyiz serme günümdü ve görümcemler filan beraber oldugumuz halde kutlamadı ama geçen kasımda bende onunkini asla kutlamadım..

zaten bu saatten sonrada benimkini kutlamasın banada mecburen kutlatmak zorunda kalmasın kendi doğum gününü..

am belki seniki benimki kadar değildir canım ya..inşallah seninki zamanla düzelir

valla 2 sene önce hediyesini aldım d.gününü kutladım.geçen seneki d.günümde aradı sadece kusura bakma eşimle geçircem gelemicem dedi.bende almadım bir sonraki d.gününde bişi eşime de aldırtmadım.bu seneki de zoraki gibi geldi bana.kesin eşim bişiler söylemiştir ondan almıştır diye düşünüyorum.iyi şeyler düşünemiyorum valla kafacım...

ciklet köfte fırında erken pişer ama çok yüksek ateşte olmasın üstleri yanar kurur 30-40 dk da içine çeke çeke pişer kıyma olunca pişiyor.bende yapıyorum fırında islim kebabı mı ne oluyor ya kürdanlı

Ohh ohh neler konuşulmuş neler.

Cikletim enişteye kocaman bir alkışda benden gelsin🙂
Birgüncüm doğum günün kutlu olsun.

Benim canımda köfte çekti oy oy akşama bende yapayım en iyisi.

Geri