Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar..başım çarlıyo uyuya kaldım bugün işe azcık geç kaldım..

ve sabah sabah burdan birine sinir oldum moralim böyle şeylerde hemen bozuluyor malesef 🙁

ve sabah sabah burdan birine sinir oldum moralim böyle şeylerde hemen bozuluyor malesef 🙁

kafa çok hassassın benim gibi şimdi bütün gün insan atamıyor o anı kafasından
takmamaya çalış kuzucum boşver aman de aman da aman yaaa de gerçekten

huzuruumm selamm canımm..varmı bi haber

çikletim dün 1 saatten fazla sürdü görüşme. bakalım ne olacak sonuç. hayırlısı bir kaç güne haber verecekmiş patron.

yağmurlu bir günden günaydın kızlar

günaydın sahilim nasıl oldun?

kafacım sinirlenme canım tatlım.
günaydın

günaydın kızlarrr..kafacım o arkadasınlamı takıstın yine..bende çok takarım burda bşi olunca..sıkma kendini cnm anlatırsın burda olanları..
huzurcum hayırlısı olsun..ama eli mahkum olucak gibi geliyo bu iş bana..çünkü kısa zamandır ordasın ve büyük güven sağladıgın için seni yurt dısına göndermesi gerektigini düşünüyo..eşinin işi olmazsa seninde gidemicegini bildigi için dediğim gibi birazda eli mahkum..olucak gibi geliyo bana 🙂) yi,nede hayırlısı tabi..

günaydın canım
istediği parayı biraz çok buldu gibi geldi ama bakalım.
hayırlısı herşeyin hakkımızdan.

slm huzur hayırlısı ne ise o olsun
işyerinde huzur çok önemli bütün gün burdayız çünkü

ben tekim karışanım edenim yok iki patronumdan başka yani yeri geldimi onlara bile kızıyorum bu konuda rahatım ama işlerimiz çok kapsamlı bazen tek olmaktan dolayıda sıkılmıyor değilim 🙂

ilaçları bıraktım çünkü beni rahatsız etti halsiz böyle beynimi durdurdu ama iyi geldi o ağrılarım yok çok şükür

tşk ederim canımcım