regl oldum yani şubatın kısa olması fark ediyor mu acaba normalde pzt olmam gerekirdi
günaydın kızlar..başım çarlıyo uyuya kaldım bugün işe azcık geç kaldım..
ve sabah sabah burdan birine sinir oldum moralim böyle şeylerde hemen bozuluyor malesef 🙁
huzuruumm selamm canımm..varmı bi haber
yağmurlu bir günden günaydın kızlar
günaydın kızlar..başım çarlıyo uyuya kaldım bugün işe azcık geç kaldım..
ve sabah sabah burdan birine sinir oldum moralim böyle şeylerde hemen bozuluyor malesef 🙁
günaydın kızlarrr..kafacım o arkadasınlamı takıstın yine..bende çok takarım burda bşi olunca..sıkma kendini cnm anlatırsın burda olanları..çikletim dün 1 saatten fazla sürdü görüşme. bakalım ne olacak sonuç. hayırlısı bir kaç güne haber verecekmiş patron.
günaydın sahilim nasıl oldun?
kafacım sinirlenme canım tatlım.
günaydın
yemeğimiz yedik çok acıkmıştım 11 de sızdım kaldım yorgunluktangünaydın canımgünaydın kızlarrr..kafacım o arkadasınlamı takıstın yine..bende çok takarım burda bşi olunca..sıkma kendini cnm anlatırsın burda olanları..
huzurcum hayırlısı olsun..ama eli mahkum olucak gibi geliyo bu iş bana..çünkü kısa zamandır ordasın ve büyük güven sağladıgın için seni yurt dısına göndermesi gerektigini düşünüyo..eşinin işi olmazsa seninde gidemicegini bildigi için dediğim gibi birazda eli mahkum..olucak gibi geliyo bana 🙂) yi,nede hayırlısı tabi..