kızlar size bişi danısıcammm..
benim bi arkadasım var..işe aldırdım onu bizimle çalışan bi firmada..bugun başlıcam demiş patronlara..
sabah işe gelmeden de beni aradı..dedi kontürüm yok annemi hastaneye götürücem bugun gidebilirmiyim işe bilmiyorum sana zahmet arayıp söylermisin dedi..söylerim dedim geçmiş olsun dedim..ama bir yandanda insanların bu kadr rahat olmalarına kızmıyo değilim..ilk günden..ben zor durumda kaldım açıkçası..
kızlar size bişi danısıcammm..
benim bi arkadasım var..işe aldırdım onu bizimle çalışan bi firmada..bugun başlıcam demiş patronlara..
sabah işe gelmeden de beni aradı..dedi kontürüm yok annemi hastaneye götürücem bugun gidebilirmiyim işe bilmiyorum sana zahmet arayıp söylermisin dedi..söylerim dedim geçmiş olsun dedim..ama bir yandanda insanların bu kadr rahat olmalarına kızmıyo değilim..ilk günden..ben zor durumda kaldım açıkçası..
canım sen bi iyilik yapmışsın ama en zor durumda yine sen kalmışsın..malesefki böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz..işte herkes düşünceli olamıyo malesef..
keşke direk iş yerini arayıp gelemicem deseymiş işini kendi halletmiş olurdu
canım sen bi iyilik yapmışsın ama en zor durumda yine sen kalmışsın..malesefki böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz..işte herkes düşünceli olamıyo malesef..
keşke direk iş yerini arayıp gelemicem deseymiş işini kendi halletmiş olurdu
kuzum bozulmadım değil..kontürüm yok deyince böyle yaptım..eğer yarında gitmezse kusurabakmayın dicem arayıp..almasınlar o saatten sonrada zatenn..
hayatta tahammül edemediğim şey iyi niyetimi su istimal etmesi..bu konuda asla taviz vermem ona birdaha..eylülde düğünü var rahat rahat alır çeyizini diye düşünmüştüm..kızı çok aman aman tanımıyorum..
yok canım aradım zaten işe gelir gelmez..ama karsı taraf bile dedi..kimse kimseye böyle bi fedakarlık yapmaz..üzülerek söylüyorumki umarım doğrudur hastane olayı..yoksa görüşmem asla..
Slm kızlar herkese hayırlı cumalar, nasılsınız?
Ben sonunda taşındım ve yerleştim, evim çok güzel oldu içime sindi, her tarafta ışık alıyor, etrafı açık, hemde diğer evden küçük ve mutfak dolapları daha fazla, ayrıca çok sıcak gece bile elimden gelse camları açıcam, buda bebeğimiz için extra avantaj olacak.
canım merhaba sen taşınacak mıydın?
benim haberim olmadı taşınacağından. o günde msnde yazışıyorduk. meğer eşin gelmiş o ara bilgisayara ikra müsait değil dedi. tırstım bende.
canım merhaba sen taşınacak mıydın?
benim haberim olmadı taşınacağından. o günde msnde yazışıyorduk. meğer eşin gelmiş o ara bilgisayara ikra müsait değil dedi. tırstım bende.
yok canım aradım zaten işe gelir gelmez..ama karsı taraf bile dedi..kimse kimseye böyle bi fedakarlık yapmaz..üzülerek söylüyorumki umarım doğrudur hastane olayı..yoksa görüşmem asla..