kuzum cuma günü biliyosun Quennle konusutugumu..bu olayıda anlattım huzurla anlaşamadık 2 hamiş karıstırdık dedim güldü 🙂)
hehehe süperdi.
ben o kadar eminimki hangi hamişten bahsettiğimden açıklamıyorum bile.

ben arayamadım daha queeni.
kuzum cuma günü biliyosun Quennle konusutugumu..bu olayıda anlattım huzurla anlaşamadık 2 hamiş karıstırdık dedim güldü 🙂)

günaydın kızlarr kafacım 20 lik dişlerin çıkmadıysa onlarda yapıyor olabilir benim 20 lik dişim çıkarken aynen böyle olmuştu kocaman olmuştu boğazım dişçim önce antibiyotik vermişti 3 gün sonrada yarıp aldı dişimi

Canım güzel haber sadece bebiş değilki, iş olur, başka bişi olur.
Bu arada ben bir güzel haber daha vereyim, eşimin kadrosu geldi çook şükür, seneye tayin hakkımız olacak.
Buda bebişin nasibi sanırım, evlenmeye 2 hafta kala atanmıştı, şimdide kadromuz geldi, evliliğimiz iyi geldi eşime 🙂)
aynen canım ama kalbimi kötülemek istemiyorum..şimdilik..umarım yarında yapar aynı şeyi..o zamn alır cevabını..canım zaten hem iş arayıp hemde ilk günden asıyorsa işi görüşme bencede..çünkü seni incitmekten ve mahcup duruma düşürmekten gocunmuyo demektir bu
ahhh kuzumm nerde..o günleride görücez inşallah..
ben p--rima ilk hediyeme üye oldumm..bebek için hediye göndericeklerşıpının aldıgı varduya hatırlarsanız
![]()

akşam adaşım doktor randevum