aşkkelebeği Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #1.781 kızlar bugün burann pazarı sabah erken cıkmıstım gelırken ıspanakaldım pırasa roka aldım elma aldım öğlende cıkar bır kac bır sey alrım bu hafta yeter sabah hava o kadr soguktukı dondum resmen Rabbim yardımcısı olsun pazardakılerın
kızlar bugün burann pazarı sabah erken cıkmıstım gelırken ıspanakaldım pırasa roka aldım elma aldım öğlende cıkar bır kac bır sey alrım bu hafta yeter sabah hava o kadr soguktukı dondum resmen Rabbim yardımcısı olsun pazardakılerın
aşkkelebeği Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #1.782 Kafa' Alıntı: yahu kızlar şifreli şifrli konuşmayın banada diyin hele bi... bizimi taklip ediyor bu adam nerden biliyor burda pek mutlu oldugumuzu Genişletmek için tıkla ... kafacım bu konuyu kapatalm smdı bn sana ozel msj yazıom
Kafa' Alıntı: yahu kızlar şifreli şifrli konuşmayın banada diyin hele bi... bizimi taklip ediyor bu adam nerden biliyor burda pek mutlu oldugumuzu Genişletmek için tıkla ... kafacım bu konuyu kapatalm smdı bn sana ozel msj yazıom
niers Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #1.784 Kafa' Alıntı: hoşbuldum tatlım nasılsın.. dünkü ekşını okudum..Rabbim bir ömür bu heyecanı almasın inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim tatlım benim. Ne olsun valla huzurluyuz mutluyuz yaramaz ve yorgunuzz
Kafa' Alıntı: hoşbuldum tatlım nasılsın.. dünkü ekşını okudum..Rabbim bir ömür bu heyecanı almasın inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim tatlım benim. Ne olsun valla huzurluyuz mutluyuz yaramaz ve yorgunuzz
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Kasım 2011 #1.785 Kafa' Alıntı: yahu kızlar şifreli şifrli konuşmayın banada diyin hele bi... bizimi taklip ediyor bu adam nerden biliyor burda pek mutlu oldugumuzu Genişletmek için tıkla ... msj attım. açık açık konuşucak halimiz yok ya kuzum burdan
Kafa' Alıntı: yahu kızlar şifreli şifrli konuşmayın banada diyin hele bi... bizimi taklip ediyor bu adam nerden biliyor burda pek mutlu oldugumuzu Genişletmek için tıkla ... msj attım. açık açık konuşucak halimiz yok ya kuzum burdan
tesadüf Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #1.786 ŞIPIDIK' Alıntı: yok oraya kapamamış. başkasının üstüne devretmiş. benim açtığım şeyi başkası açmış gibi yapmış. ilk sayfaya bakınca anlarsın zaten. Genişletmek için tıkla ... bizim kızçeye devretmiş baktım şimdi doğur besle büyüt ellerin olsun
ŞIPIDIK' Alıntı: yok oraya kapamamış. başkasının üstüne devretmiş. benim açtığım şeyi başkası açmış gibi yapmış. ilk sayfaya bakınca anlarsın zaten. Genişletmek için tıkla ... bizim kızçeye devretmiş baktım şimdi doğur besle büyüt ellerin olsun
shuzur Daimi Üye Üye 30 Kasım 2011 #1.787 selam tatlılar ben geldim bakmaya ama geçmişi falan okuyamıcam heralde yine. gelişme var mı herkes iyimi.
selam tatlılar ben geldim bakmaya ama geçmişi falan okuyamıcam heralde yine. gelişme var mı herkes iyimi.
shuzur Daimi Üye Üye 30 Kasım 2011 #1.788 misafirlerim yarın sabah gidiyor. ama bugece yine deprem olmuş 🙁
aşkkelebeği Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #1.789 armaganım' Alıntı: Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle.. Genişletmek için tıkla ... amin inşallah niers' Alıntı: Teşekkür ederim tatlım benim. Ne olsun valla huzurluyuz mutluyuz yaramaz ve yorgunuzz Genişletmek için tıkla ... seni yaramaz seni
armaganım' Alıntı: Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle.. Genişletmek için tıkla ... amin inşallah niers' Alıntı: Teşekkür ederim tatlım benim. Ne olsun valla huzurluyuz mutluyuz yaramaz ve yorgunuzz Genişletmek için tıkla ... seni yaramaz seni
Kafa Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #1.790 aşkkelebeği' Alıntı: kafacım bu konuyu kapatalm smdı bn sana ozel msj yazıom Genişletmek için tıkla ... tamam kızçeler sustum
aşkkelebeği' Alıntı: kafacım bu konuyu kapatalm smdı bn sana ozel msj yazıom Genişletmek için tıkla ... tamam kızçeler sustum