Kızlar sabah sabah maziye gittim 🙁 Fıkra yerimize bi göz attım 333 den gün saymaya başlamışım. Zaman su gibi akıp gidiyor ya.
çok bilmiş bey diğer tarafı kapamış orayı kapamamış mı
Kızlar sabah sabah maziye gittim 🙁 Fıkra yerimize bi göz attım 333 den gün saymaya başlamışım. Zaman su gibi akıp gidiyor ya.
eşi destek değil olmadıgı ıcın kayınvalıdesı bu tavır ıcınde dilerım kısa sürede anlarlar
amin baldemcim.haklısın katılıyorum
kıyamam ben ikinizde heyecanlını anlıyorum inşallh saglıkla sıhhatle kavusursunz bebeğinizeiyi hamdolsun canım. cuma günü randevumuz var . çok özledik onu. hayırlısıyla o günü bekiyoruz

günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın,Kafa,menekşe,esen,akasya hoş gelmişsiniz kızlar...
ayh canım benim arkadaşım şuanda ofiste tarif defterimin fotokopisini alıyor
onun işi bitince yazıcam sana cheesecake tarifini, browninin tarfini de veririm baya güzel oldu, eşim bugün ofise götürecek :işyeri:
sağol canım senin yaptığın şeyin kötü olacağına inanmam zatenEn zoruda o işde canım.Eşi destek olsa doğru söylüyorsun bu şekilde olmaz.
En azından ablanın daha bir sabırlı olması için nedeni olur.
Dilerim en kısa zamanda hatasını anlar bu durum gerçekden zor.
İnsan başına gelmeyince ta idrak edemiyor.Ama bunları yaşamanın korkusu içine düşünce daha farklı pencereden bakıyorsun.
Allaha şükür bizde öyle bir durum söz konusu olmadı.Yoksa ben yapamazdım.Eşimde bizim yapamıyacağımızı düşündüğü için destek şükür.
Allahım yuvalarımıza huzur nasip eylesin.
bizde onunda dediği gibi burada pek bir mutluyuz 

yok oraya kapamamış. başkasının üstüne devretmiş. benim açtığım şeyi başkası açmış gibi yapmış. ilk sayfaya bakınca anlarsın zaten.

amn nierscim amin hepimizin inşallah
![]()
bizde onunda dediği gibi burada pek bir mutluyuz
![]()