sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.041 ilk şeyler anlattığımız geldi aklıma her gelen bir hışımla tesinin meşhur sorusuyla
armaganım Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.042 masa başı iyidir iyidir ya ben napim bu soğukta 🙂))))))))) pineapples' Alıntı: aynen öyle kuzumda böyle masa başı can vereceğiz çalışırken valla 🙂 Genişletmek için tıkla ...
masa başı iyidir iyidir ya ben napim bu soğukta 🙂))))))))) pineapples' Alıntı: aynen öyle kuzumda böyle masa başı can vereceğiz çalışırken valla 🙂 Genişletmek için tıkla ...
nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.043 cikletimnerde' Alıntı: hah bide şey vardıya seksimi giyinsek yoksa normalmi kimi jartiyer düşer diyo kimi ben giycem diyo..bende pentinin çorabını giymiştim..jartiyer martiyer paklamaz beni.. Genişletmek için tıkla ... bende göbeğime kadar çorabı çekmiştim yoksa ayaklar şişecekti aman jartiyerde neymiş ya
cikletimnerde' Alıntı: hah bide şey vardıya seksimi giyinsek yoksa normalmi kimi jartiyer düşer diyo kimi ben giycem diyo..bende pentinin çorabını giymiştim..jartiyer martiyer paklamaz beni.. Genişletmek için tıkla ... bende göbeğime kadar çorabı çekmiştim yoksa ayaklar şişecekti aman jartiyerde neymiş ya
nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.044 Kafa' Alıntı: ben hiç bişey giymemiştim kızlar çorap bile ama Allahtan bi kazaya kurban gitmemiştim Genişletmek için tıkla ... etekler fora yani
Kafa' Alıntı: ben hiç bişey giymemiştim kızlar çorap bile ama Allahtan bi kazaya kurban gitmemiştim Genişletmek için tıkla ... etekler fora yani
pineapples Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.045 armaganım' Alıntı: masa başı iyidir iyidir ya ben napim bu soğukta 🙂))))))))) Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım benimmmm senin işin zor valla
armaganım' Alıntı: masa başı iyidir iyidir ya ben napim bu soğukta 🙂))))))))) Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım benimmmm senin işin zor valla
Kafa Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.046 nickimi kim yedi' Alıntı: etekler fora yani Genişletmek için tıkla ... ama bi yerim gözükmemişti nikiiii o sıcakta giymemiştim valla 😀 ayakkabılarım vurucak diye kokmuştum ama maşallah onlarda hiç vurmadılar 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: etekler fora yani Genişletmek için tıkla ... ama bi yerim gözükmemişti nikiiii o sıcakta giymemiştim valla 😀 ayakkabılarım vurucak diye kokmuştum ama maşallah onlarda hiç vurmadılar 🙂
Kafa Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.047 pineeee kuzum siz ne iş yapıyonuz böyle gecelere kadar sürüyo yahu
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.048 ben aldım jarti ama gelinlikle sıktı patlayacaktım altına ince ten rengi çorap giydim