nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.052 Kafa' Alıntı: jarti giyenlere bir soru sormak istedim ama utandım sormuycam Genişletmek için tıkla ... ben giymedim ama giydirdim sor kuzu
Kafa' Alıntı: jarti giyenlere bir soru sormak istedim ama utandım sormuycam Genişletmek için tıkla ... ben giymedim ama giydirdim sor kuzu
nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.053 sahile uzan' Alıntı: ama eve gelince giydim üşenmedim Genişletmek için tıkla ... valla bravvvvv sahilcan
sahile uzan' Alıntı: ama eve gelince giydim üşenmedim Genişletmek için tıkla ... valla bravvvvv sahilcan
Kafa Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.054 nickimi kim yedi' Alıntı: ben giymedim ama giydirdim sor kuzu Genişletmek için tıkla ... tamam jartiyer giydiniz ama nasıl çıkardınız onu merak ediyordum yani tvdekiler gibimi oluyo dicektim
nickimi kim yedi' Alıntı: ben giymedim ama giydirdim sor kuzu Genişletmek için tıkla ... tamam jartiyer giydiniz ama nasıl çıkardınız onu merak ediyordum yani tvdekiler gibimi oluyo dicektim
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.055 kafa ne var al sende giy yaşa kız ne var ucuzlarından ille evlendik diye olmaz diye bişey yok akşınlara açık olmak lazım
kafa ne var al sende giy yaşa kız ne var ucuzlarından ille evlendik diye olmaz diye bişey yok akşınlara açık olmak lazım
Kafa Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.056 sahile uzan' Alıntı: kafa ne var al sende giy yaşa kız ne var ucuzlarından ille evlendik diye olmaz diye bişey yok akşınlara açık olmak lazım Genişletmek için tıkla ... evet bencede ekşınlara açık olmak lazım ben gayet açık bi insanım ekşınlaraa tamam alayım valla kız kanıma girdin ama nasıl çıkıcagını bilmiyom işte onuda öğreniriz artıkın
sahile uzan' Alıntı: kafa ne var al sende giy yaşa kız ne var ucuzlarından ille evlendik diye olmaz diye bişey yok akşınlara açık olmak lazım Genişletmek için tıkla ... evet bencede ekşınlara açık olmak lazım ben gayet açık bi insanım ekşınlaraa tamam alayım valla kız kanıma girdin ama nasıl çıkıcagını bilmiyom işte onuda öğreniriz artıkın
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.057 sen ne bilcen bırak onu kocan düşünsün her açamadığı sana .)) tövbe yarabbim
Kafa Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.058 sahile uzan' Alıntı: sen ne bilcen bırak onu kocan düşünsün her açamadığı sana .)) tövbe yarabbim Genişletmek için tıkla ... varya şuan sırf ortada kesin komik bişey var ona gülüyorum yoksa anlamış değilim yemin ederim kız kocamda bilemezse ben yardımcı olurum dediydim
sahile uzan' Alıntı: sen ne bilcen bırak onu kocan düşünsün her açamadığı sana .)) tövbe yarabbim Genişletmek için tıkla ... varya şuan sırf ortada kesin komik bişey var ona gülüyorum yoksa anlamış değilim yemin ederim kız kocamda bilemezse ben yardımcı olurum dediydim