shuzur Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.561 tesaduf' Alıntı: kızlar eşimle konuştum şimdi ultarason sonucu bekliyoruz ama büyük ihtimalle apandist demişler😕 Genişletmek için tıkla ... uf bu apandist ne kadar yaygınlaştı böyle. canım çok geçmiş olsun geçen haftada benim 3 aylık hamile arkadaşımın apandisti patladı. aldılar. Allahtan bebişe bişi olmadı. baldem' Alıntı: peki neden arkadaşıma o kadar ücret teklif ettiler anlamadım ben ücret politikamız böyle demişler Genişletmek için tıkla ... pozisyonla ilgilidir belki canım. bilemedim. tesaduf' Alıntı: huzurcum doğum günün kutlu olsun canım Genişletmek için tıkla ... çok sağol canım benim baldem' Alıntı: bende yoktum o zaman huzur'um, daha yeni nişanlanmıştım galiba Genişletmek için tıkla ... evet hatırlıyorum senin yeni gelişini. cikletimnerde' Alıntı: aralıkta geldim 1 ay farkla kaçırmıstım Genişletmek için tıkla ... sahile uzan' Alıntı: Ben elciinide hatırlıyorum senden öncemiydi düğün hazırlıkları vardı koşuşturmacası Genişletmek için tıkla ... 🙂 ben yazık önümde tecrübe edebileceğim bitek elçin vardı sağolsun.
tesaduf' Alıntı: kızlar eşimle konuştum şimdi ultarason sonucu bekliyoruz ama büyük ihtimalle apandist demişler😕 Genişletmek için tıkla ... uf bu apandist ne kadar yaygınlaştı böyle. canım çok geçmiş olsun geçen haftada benim 3 aylık hamile arkadaşımın apandisti patladı. aldılar. Allahtan bebişe bişi olmadı. baldem' Alıntı: peki neden arkadaşıma o kadar ücret teklif ettiler anlamadım ben ücret politikamız böyle demişler Genişletmek için tıkla ... pozisyonla ilgilidir belki canım. bilemedim. tesaduf' Alıntı: huzurcum doğum günün kutlu olsun canım Genişletmek için tıkla ... çok sağol canım benim baldem' Alıntı: bende yoktum o zaman huzur'um, daha yeni nişanlanmıştım galiba Genişletmek için tıkla ... evet hatırlıyorum senin yeni gelişini. cikletimnerde' Alıntı: aralıkta geldim 1 ay farkla kaçırmıstım Genişletmek için tıkla ... sahile uzan' Alıntı: Ben elciinide hatırlıyorum senden öncemiydi düğün hazırlıkları vardı koşuşturmacası Genişletmek için tıkla ... 🙂 ben yazık önümde tecrübe edebileceğim bitek elçin vardı sağolsun.
shuzur Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.562 sahile uzan' Alıntı: Ben geldiğimde niki huzur ikra şıpı vardı birde eftalya hatırlamışınızdır menekşe ile aynı zamanda geldik 🙂 Genişletmek için tıkla ... sahil sen benden eski olabilirsin evet eftelyayı hatırladım.. bide tabi esen vardı.
sahile uzan' Alıntı: Ben geldiğimde niki huzur ikra şıpı vardı birde eftalya hatırlamışınızdır menekşe ile aynı zamanda geldik 🙂 Genişletmek için tıkla ... sahil sen benden eski olabilirsin evet eftelyayı hatırladım.. bide tabi esen vardı.
tesadüf Yeni Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.563 kızlar eşim bugün apandistten ameliyat olacak dua edin lütfen sizi seviyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.565 aaa gitmiyormusun tesi geçmiş olsun inşallah atlatır hemencik
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.567 aşkkelebeği' Alıntı: herkese hayırlı günler melekler neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... nerdesin kelebek uzat kulağını çekecem 🙂
aşkkelebeği' Alıntı: herkese hayırlı günler melekler neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... nerdesin kelebek uzat kulağını çekecem 🙂
shuzur Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.568 twitim okudum gelişmeleri hakkında, face de baktım. Allah mesut etsin canım. dualarım seninle. tesaduf' Alıntı: kızlar eşim bugün apandistten ameliyat olacak dua edin lütfen sizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... canımmm dua edeceğim ben. Allah kolaylık versin öpüyorum aşkkelebeği' Alıntı: herkese hayırlı günler melekler neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kelebekimm öptüm seni...
twitim okudum gelişmeleri hakkında, face de baktım. Allah mesut etsin canım. dualarım seninle. tesaduf' Alıntı: kızlar eşim bugün apandistten ameliyat olacak dua edin lütfen sizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... canımmm dua edeceğim ben. Allah kolaylık versin öpüyorum aşkkelebeği' Alıntı: herkese hayırlı günler melekler neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kelebekimm öptüm seni...
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.569 nickimi kim yedi' Alıntı: ben geldiğimdede şıpı ve ikra vardı sonrada ben Genişletmek için tıkla ... o zamanlar kırıp geçiriyordun nişanlı olma etkenimi neydi o espiriler havada uçuşurdu çiklette öyleydi şimdi hanımcık oldunuz
nickimi kim yedi' Alıntı: ben geldiğimdede şıpı ve ikra vardı sonrada ben Genişletmek için tıkla ... o zamanlar kırıp geçiriyordun nişanlı olma etkenimi neydi o espiriler havada uçuşurdu çiklette öyleydi şimdi hanımcık oldunuz
B baldem Forum Okuru 24 Şubat 2012 #18.570 tesadüfüm Allah şifa versin sen gitmiyormusun şimdi? laparoskopi mi yapılacak?