Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş doğum günün kutlu olsun ikracım..eşin çok güzel bi sürpriz hazırlamıs sana..ALlah mutlulugunuzu daim etsin..bebişi yazmamıssın nasıl gidiyo hamilelik..
Teşekkür ederim canımcım, eşimde arkadaşlarımda saolsun güzel bir sürpriz yaptı. Bebiş çok iyi canımcım, yalnız ben kilo alamıyorum çevreden çok zayıfsın diyorlar ama doktor sıkıntı yok dedi, bazılarının iç karnı geniş olurmuş benimde öyle sanırım. Geçenki kontrolde uyandıramadık bebişi, önümüzdeki perşembe yine kontrolümüz var görmeyi umut edyorum. Bu arada ilkkez hareketlerini hissettim, çok garip ve güzel duyguydu. Şimdi kahvaltı yapmam lazım, çok geciktim bu gün, geçmişede bakınıp geleyim.
Bu arada hayırlı cumalar kızlar, Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin, tabi hayırlı olanları...
sahilcim iş yogunlugundan fırsatm olmuyor ki hiç eleman da vermıyorlar artık gece uykumda bıle claısır vazıyetteyz işler yetşmıyor oynatmam az kaldı dr.nerde
tesadüfüm cok gecms olsun bır an önce iyileşr umarım Rabbim şifa versn
benmde eşimn eniştesi kansermiş hastaneye yattı ancak kendısı bılmıyor romatızmam var dıyor soyleyemedık
bu akşam 20 kişilk misafr gelecek işyernden kızlarr dün akşam
sorma sahılcım üstelk dün aksilik üzerne aksilik arkd.geldi yardıma benm sakarlıklarm ve aksilikler iyice kötü oldu nerdeyse yaptgım pastayı elımden düşürüyordum son anda tuttuk kremsantıyı cırparken yanlıslıkla mikseri havaya tuttum üstümz basımız kerem santı oldu ay cok komıktı görmenz lazım🙂