Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Huzurcuum doğum günün kutlu olsun canımcım...
İkimizde balık burcuyuz, quenin oğluşuda balık burcu olacak 🙂)

Tesadüfcüm çok geçmiş olsun canım, içim bi garip oldu yaa. İnsan çok endişelenir böyle durumlarda.

Pinecim ben ve bir çok arkadaşım yaşadık, gecikmeden bir sonraki ay hamile kaldık, eşim vücut gecikmeyle kendini hamileliğe hazırlıyor demişti, seninde öyle omuştur belki...

Çok güldüm yaa, bende mikser talihsizliğini yaşamıştım, hemde kek hamuruyla halılarım fayanslar heryer batmıştı...

ikracım hamılelk nasıl
baldemcm sen naslsn canm hersey yolundadr umarım
nickimni yedimin ses ver napıosun
perim sen napıosun
sahill sende ıyısın demi😀

Hoşgeldin bu arada canımcım, iyiyim bende hamilelik iyi gidiyor çok şükür, tabi yavaş yavaş ağrılar sızılar başlıyor, geceleri bazen zorlanıyorum uyumakta...

canım gecms olsun bnmde ablam hamılelkte iki tane dişini kaybetmstı cok diş agrısı cektı vıtamın bebege gıdıyormuş ablamda vıtamnsız kalmış kendıne iyi bak dikkt et bol bol meyva ye🙂balık ye

Kelebekcim ben merkezden uzağa taşındım misafirde gelmiyor artık, şuan rahatım ama bu durum fırtına öncesi sessizliğe benziyor biraz 🙂)

ikraaaa ne olacakbebişin ismi kız erkek değil mi kesin kaynanatörr arar mı doğumu nerde yapacaksın kuzu yanına biri gelecek mi

Bebiş erkek canımcım.
Bizim kızçe arıyorda hiç konuyu açmıyor, biz kararımızı verdik zaten nasipse İstanbul'da yapıcam doğumu, çünkü hastane bize arabayla 5dk. uzaklıkta, hemde buradan tanıdık bir doktor önceden oralarda bir hastanede çocuk doktoruymuş, bize yakın olan hastaneyi önerdi. İzmir'ede doğumdan 1 ay sonra falan gidicez bebeği göstermek için, kızçenin ne düşündüğü çokta umrumda değil açıkçası. Eşimin müdürü 40 gün izin sözü vermiş, 10 gün doğum izni, 20 gün senelik izin, 10 günde rapor alırsın demiş, planımız bu yönde inş. gerçekleştirmek nasip olur.

Meyva yiyorumda, balık hiç yiyemiyorum kokusuna hiç tahammül edemiyorum...