Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

armağancım biz hala borç ödüyoruz ve ekstradan şeyler çıktı hala onlarla cebelleşiyoruz
o yüzden hiç para falan atamadık kenara
bir yıllık evli olduğumuzda borçlarda biticek inşallah
o zaman biriktirmek istiyoruz bakalım
hem ev için hem bebiş için yatırım olması lazım

huzur'um, canım misafirlerin gidiyormuş
yoğunluk açısından biraz rahatlarsın ama eminim aklın onlarda kalır
benim de kızçe bende perşembe gideceğini söyledi ama bakalım

niers canım, kuran için nasıl bir mönü oluşturdun?

armağancım, ben seni çıkaramamıştım sağolsun kızlar hatırlattılar
dün yazmıştım ama galiba eklemeden kapattım sayfayı
Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
para konusuna gelince biz atıyoruz kenara üç beş kuruş
bi de ev aldık taşınırken masraf olucak illaki onun icin de kenara bişeyler koymaya çalışıyoruz
fazla lüksümüz yok ama bizim icin önemli olan şeylerden de vaz geçmiyoruz şükürler olsun

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler

pine bıraktın madem içme farklı korun zaten düşünüyrdunuz hormanların yenilensin biraz

yok yok kuzu aman aman ben ilacımı içeyim kafam rahat olsun eşimede dedim acele ettik diye oda evet haklısın acele ettik 5 yıl sonra yapalım dedi bende tamam dedim

kızlar 5 dk kayboldum 5 sayfa ılerlemıssınız hepsını okuyamadım yazılanlarn baş agrım tam gecmıs degıl boyle tuttumu bir kaç sürüyor hayatmdan 5 yıl gitmiş gibi oluyor yemin ederim

evlenmeden önce birimizin maaşını atar birimizin maaşını yeriz diyoduk ama öyle değilmiş ya
biraz borç ödüyoruz evin kirası vs ye gidiyor araba masrafı var
bizde bu şartlarda 2 aydır attık kenara ancak
meğersem onca maası yiyormusuz

aynen bizdede öyle durumlar oluyo morum..
bi bakıyoruz ttm artık kenara atabiliriz..
ekstra bişi oluyo onu ödemeye başlıyoruz..
ancak 4-5 ay sonra kenara para atabilirz..

biz evlendiğimizden beri her ay benim maaşımdan kendime ayırdığım kısım hariç olarak diğer kısmı harcıyoruz eşimin maaşınada hiç dokunmuyoruz o aynen birikiyor.

kuzu ben para atmayı düşünmüyorum çünkü para gidiyor altın yapıp kasama koyacağım gene yoksa para gidiyor