Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aynen bizde öylediyorduk ama her ay mutlaka bır sey cıkıyor hiç kenara para atamıyorum elde var yine sıfır bende düğünden kalan altınları bankaya koydum mantıklı pinecim

al benden o kadr gecen gün sözde maas kartımından alısverıs yapınca gecerm dedm sıfır limit eşime vermstm o gun kartı naıkt verdm hatta 50 kuruş borcum kalmıştı birde büyük market rezil oldum

bizde kasa tuttuk bütün altınlarımız orda takılar küçük altınlar filan

bizde senin sohbetini özlüyoruz canım buraalra yolun düştüğünde görüşsek ne güzel olur

tesadüfüm geliyorum ama çok yoğun oluyor takvimim. bi görüşemedik. inş nasip olur bigün.

huzur'um, canım misafirlerin gidiyormuş
yoğunluk açısından biraz rahatlarsın ama eminim aklın onlarda kalır
benim de kızçe bende perşembe gideceğini söyledi ama bakalım

baldemcim evet çocuklara da çok alıştık baya aklımız onlarda kalıcak.

kızlar çıkıyorum işlere bakmam lazım gene
inşallah gelebilirim sonra
öpüyorum sizi hoşçakalın

mormenekşem öptüm canım. kolay gelsin.

aynen canım cok haklısın
sadece bir şey alım diyosun ama elin dolu cıkyorsun

ama ben sunun taraftarıyım
kenara para atalım evet birikim yapalım ama boğazlarımızan kısmayalım
yemeye devam kızlar...:yakala:

ayh kızlar buralardayım ama gelemiyorum. huzur pine armağan hoşgeldinizz.

armağan valla para koymak mucize. borçlar ocak gibi bitecek bizimde ama onlar bitiyor bebeğin doğum masrafları başlıyor bir dahaki senin sonuna kadar koyamayızda sanırım. dün markete girdik meyve almak için. 178 tl ödedik çıktık. evde eksik bitmiyor ki. gelde para biriktir

kızlar bizimde hiç borcumuz yok ama arabanın kredisini ödüyoruz birde kira ödüyoruz geri kalanıda özel ihtiyaçlarımıza gidiyor kenara 5kuruş bile kalmıyor malasef 🙁

kafacım sizin krediniz ne kadar.

ayh kızlar buralardayım ama gelemiyorum. huzur pine armağan hoşgeldinizz.

akasyacım hoşbulduk bebiş nası canım.

bizde kasa tuttuk bütün altınlarımız orda takılar küçük altınlar filan

bizde tuttuk kasa 1 yılı bile doldu yakında yeniden kira ödememiz gerekecek.

Canım kurana allah nasip kısmet ederse.

Pilav,üzerine tavuk,dolma ve tatlı vereceğim. (Tatlıyı tulumba düşünüyorum hazır)

Onun dışında oturmaya kalanlara.
Çayın yanında patatesli,peynirli börek iktam edeceğim (onları annem geritecek.)
Bende yine afyon lokumu,esenin çiko toplarından yapacağım.
Birde makarna salatası yapabilirim büyük ihtimalle o şekilde düşünüyorum.

Müsait olursan sende gelsene.Pazar günü düşünüyorum.
Öğlen gibi okunur sanırım.Umarım başarıyla atlatabilirim.

şimdiden ellerine sağlık canım, bir iş çıkmazsa ve kocam ayrıca plan yapmazsa
gelmeyi cok isterim🙂

yeni yıl kendi adıma borçsuz giricem benim aldıklarım kartlarım felan bir eşimin mobilya borcu kalıyor oda mesailerle felan ödeniyor
ama ilk maaşımla sere serpe harcıcam aht ettim ya senelerdir eve bak kredi öde çeyiz düz derken bir üst baş bile alamıyorum ayakkabı felan alcam deli gibi harcamak istiyorum 🙂

bende ilacımı 3 kutu sonra bırakacağım tam bir sene olmuş olacak sonra farklı bir şekilde hormanlrım düzelenene kadar bende 2013 de anne olmak isterim en azından öyle koşullandırdım beynimi alışşın 🙂 şimdiden 28 yaşında anneş olucam

nierssssssssss
bugun tulumba alıcam eve giderken bak lafını ettin bir an canım istedi ya...:attention:

Ayy kıyamam ben yaa hamişliğin bence en güzel yanı
Canım istedi yiyeyim durumu ben çok nazlı hamiş olurum eminimmm
Çok şekersinizzz evliliğe çokdan alıştım sayenizde bebiş fikrinede uzak değilim.
Olsun diye çabalamıyoruz dikkat ediyoruz ama oluyorsada mutlu olurum korkmam kanımca :parfum:

Geri