Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizde kasa tuttuk bütün altınlarımız orda takılar küçük altınlar filan

bizde küçük altın falan kalmadıkı herseyı borca yatırdık bileziklerim vardı bu ayda altın gunune gırdım 7 kişiden altın gelecek ılk ay da bna cıktı yasasın yuppiii😀
buarada kasayı halkbankasından ıstedm yer kalmamıs zorunlu ozel bankaya gıttım ve resmen kazklandım 370 tl aldılar paracılar halkbankası daha uyundu

kafacım sizin krediniz ne kadar.

akasyacım hoşbulduk bebiş nası canım.

bizde tuttuk kasa 1 yılı bile doldu yakında yeniden kira ödememiz gerekecek.

hamdolsun iyi huzur. cuma günü randevumuz var 5 aylık olyor inşallah oğluşum. birde çok özledik gün sayıyoruz. ayda bir gittiğimiz için randevuya. hareketlerini hissediyorum yavaş yavaş. devamlı yeni şeylerin merakındayız artık. eskiden cinsiyetini merak eidyorduk şimdi yüzünü

kafacım sizin krediniz ne kadar.

akasyacım hoşbulduk bebiş nası canım.

bizde tuttuk kasa 1 yılı bile doldu yakında yeniden kira ödememiz gerekecek.

canım biz arabaya 33bine aldık 7 milyar peşin verdik 26 milyarda kredi çektik 1bucuk senelik işte her ay 1650 ödüyoruz birde sigortası var oda 1sene boyunca her ay 150 tl..işte çok şükür 3 ay bitti 4.ayı ödücez..

kasa valla altınlar için en ideali canım

bizde küçük altın falan kalmadıkı herseyı borca yatırdık bileziklerim vardı bu ayda altın gunune gırdım 7 kişiden altın gelecek ılk ay da bna cıktı yasasın yuppiii😀
buarada kasayı halkbankasından ıstedm yer kalmamıs zorunlu ozel bankaya gıttım ve resmen kazklandım 370 tl aldılar paracılar halkbankası daha uyundu

benim eşimin bankası biz yılda 50 tl veriyoruz personel olduğu için

yeni yıl kendi adıma borçsuz giricem benim aldıklarım kartlarım felan bir eşimin mobilya borcu kalıyor oda mesailerle felan ödeniyor
ama ilk maaşımla sere serpe harcıcam aht ettim ya senelerdir eve bak kredi öde çeyiz düz derken bir üst baş bile alamıyorum ayakkabı felan alcam deli gibi harcamak istiyorum 🙂

bende ilacımı 3 kutu sonra bırakacağım tam bir sene olmuş olacak sonra farklı bir şekilde hormanlrım düzelenene kadar bende 2013 de anne olmak isterim en azından öyle koşullandırdım beynimi alışşın 🙂 şimdiden 28 yaşında anneş olucam

Ohh ohhh maşallah.Hamiş adaylarımız bebişler 2013 yılında topiğimiz yine şen şakrar olacak ne güzel.

ah ah bende okutmayı çok itedim ama yazın düğünlerden fırsat kalmadı herkes düğün dernek peşinde şimdi pazar kız ark toplanıyor acaba bir yasin okutsam mı saçma olur mu

canım biz arabaya 33bine aldık 7 milyar peşin verdik 26 milyarda kredi çektik 1bucuk senelik işte her ay 1650 ödüyoruz birde sigortası var oda 1sene boyunca her ay 150 tl..işte çok şükür 3 ay bitti 4.ayı ödücez..

kasa valla altınlar için en ideali canım

kredıyı hangı banka verdı canım bırde arabannzn modelı ne bnde cok ıstıyorum ya almak ama bır turlu karar verebılms degılım aslnda ızmırde mını cooper begndım kızlar kırmızı o kadr bakmlı ve guselkı 30 milyar dedıler pazarlk vardı ama babam köpürdü sonra bıraz ette arastrdm hakverdm bakmları bmv servısnde yapılıyormuş ona bnm maasm yetmez bırak esmnde yetmez ama bnm hayalım mını copper araba hep rüyalarımı girerr

Geri