Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizde küçük altın falan kalmadıkı herseyı borca yatırdık bileziklerim vardı bu ayda altın gunune gırdım 7 kişiden altın gelecek ılk ay da bna cıktı yasasın yuppiii😀
buarada kasayı halkbankasından ıstedm yer kalmamıs zorunlu ozel bankaya gıttım ve resmen kazklandım 370 tl aldılar paracılar halkbankası daha uyundu

biz herşeyi peşin adık canım..sağolsun erkek tarafını alacaklarını kayınpederim aldı..

bende işte maaşımdan biriktirmiştim onlarıda ben aldım.. o yüzden düğünden sonraki hiç bişeyimize dokunmadık kasaya koyduk..

ben vakıftan tuttum kasayı canım maaşımıda ordan alıyorum zaten diye...250 tl ama büyük kasa tuttuk biz çünkü bir tek büyük kasa boştu..ama diğerleri daha uyugundu kısmet artıkın

Fıstıklar ben çıkıyorumm
Artık masa başından kalksam iyi olucak
Bizim bura karışmış yine
Öptüm sizi...

kredıyı hangı banka verdı canım bırde arabannzn modelı ne bnde cok ıstıyorum ya almak ama bır turlu karar verebılms degılım aslnda ızmırde mını cooper begndım kızlar kırmızı o kadr bakmlı ve guselkı 30 milyar dedıler pazarlk vardı ama babam köpürdü sonra bıraz ette arastrdm hakverdm bakmları bmv servısnde yapılıyormuş ona bnm maasm yetmez bırak esmnde yetmez ama bnm hayalım mını copper araba hep rüyalarımı girerr

canım biz krediyi garantiden aldık o zaman en uygunu oydu..fiat punto evo aldık sıfır aldık ama biz..çok memnunuz arabamızdan dizel hemde çok az yakıyor çok memnunum canım

ah ah bende okutmayı çok itedim ama yazın düğünlerden fırsat kalmadı herkes düğün dernek peşinde şimdi pazar kız ark toplanıyor acaba bir yasin okutsam mı saçma olur mu

Neden saçma olsun ki canım.Önemli olan niyet etmek.
Kişi sayısı,ikram bunların önemi yok bence.
Ben kazasız belasız evimize yerleşirsek kuran okutucam demiştim.
Birde bereketli olsun,evde kuran okunsun diye yeni ev ya yeni evli bir çiftiz.
Bakalım pazara naip olcak inşallah.

komşunun evine hırsız girmiş yeni nişan yaptı oğluna kabanın cebinde dolapta 600 tl varmış almış gitmiş
kadının da biliklri varmış onu bulammaışlar riskli ya valla korkuyurum ben kayınvaldemin var benim var zaten iki kata girdimi hırsız bir senelik hasılatını yapar zaten gidince hep birlikte gidiyoruz 🙂

kasada bizimki garantiye aldık 🙂 senelik 120 felan
evde zor oluyor imitasyonlar var gerektiğinde takıyorum çakmıyor kimse

biz herşeyi peşin adık canım..sağolsun erkek tarafını alacaklarını kayınpederim aldı..

bende işte maaşımdan biriktirmiştim onlarıda ben aldım.. o yüzden düğünden sonraki hiç bişeyimize dokunmadık kasaya koyduk..

ben vakıftan tuttum kasayı canım maaşımıda ordan alıyorum zaten diye...250 tl ama büyük kasa tuttuk biz çünkü bir tek büyük kasa boştu..ama diğerleri daha uyugundu kısmet artıkın

keşke arastursaydm eşimn aklına uydum ben hiç arastrmaz parann degernı bılmez cok kızıyorum

kızlar bende eşime kaban almak ıstıyorum kıyamm askımın kabnı yok bırde botu cok eskıdı maası beklıom ama massada cok var gecen ızmırde ykm de baktım cok guseldı amm cok pahalıydı napıcaz bılmıyorum

kredıyı hangı banka verdı canım bırde arabannzn modelı ne bnde cok ıstıyorum ya almak ama bır turlu karar verebılms degılım aslnda ızmırde mını cooper begndım kızlar kırmızı o kadr bakmlı ve guselkı 30 milyar dedıler pazarlk vardı ama babam köpürdü sonra bıraz ette arastrdm hakverdm bakmları bmv servısnde yapılıyormuş ona bnm maasm yetmez bırak esmnde yetmez ama bnm hayalım mını copper araba hep rüyalarımı girerr
fiyatı çok çok iyiymiş

Geri