Bizim burada çalışan memur arkadaşlarda sıkılmış monotonluktan bir an önce yaz gelsede kendimize gelsek diyorlar. Bu dönemler enerji kaybı oluyor çalışan kesimde, bende öyle hissediyordum.
Muhtemelen senin bebişte bu kadar tatlı olur...
Bizim burada çalışan memur arkadaşlarda sıkılmış monotonluktan bir an önce yaz gelsede kendimize gelsek diyorlar. Bu dönemler enerji kaybı oluyor çalışan kesimde, bende öyle hissediyordum.
Muhtemelen senin bebişte bu kadar tatlı olur...
İyi sorun olmasında, bu bahaneyle dinlensin biraz evde...
öyle kuzum valla enerjim sıfırlanmış sanki bide bizim işler çok şükür çok yoğun iyice bunaldım bu aralar amin bitanem amin rabbim hepimize hayırlı evlad versin inş.sağlıklı sıhatli
öyle kuzum valla enerjim sıfırlanmış sanki bide bizim işler çok şükür çok yoğun iyice bunaldım bu aralar amin bitanem amin rabbim hepimize hayırlı evlad versin inş.sağlıklı sıhatli
kızlar çok özledim sizi.bizim iş yerinde yasaklı giremiyorum bu siteye artık 🙁 gündüz aklım hep sizde.yoğunluktan pek yazamıyordum ama sizi okumam bile yetiyordu.
tes,ciklet çok geçmiş olsun...
beni habersiz bırakmayın...
kızlar kaşımaktan kıpkırmızı oldu uff ufak ufakta kabarcıklar olmuş tahriş belirtisi belli bugün trovagen krem aldıracağım kardeşime söyledim akşam başlayacağım off öleceğim ben