Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Günaydın cancanlarrrrrr

niki geçmiş olsun canımm ablamdada olmuştu yeni evlilerin sık karşılaştığı bi durum demiş dr 🙂

tes canım geçmiş olsun diyelim bunlarlar
geldimi üst üste geliyo
eşin nasıl toparladımı

eşim çok şükür iyi canım bugün pansumanı var ben giderim dedi zaten annemin günü var burayı kimseye bırakamıyorum eşlik edemeyeceğim için aklım onda kalacak😕 pazartesi dikişleri alınacak sonra iş başı yapacak kısmetse

benim kapının yanına ayetel kürsü duası vardı geçen geldiklerindede ablam nazar duası asmış canım eve ayetel kürsü okuyarak gir bişey olmaz bende nazara inanırım bir aralar bende böyle yani elimin dengesini kaybetmiş gibi yakar döker kırardım şimdi atlattım
olur yani herkes karşılaşmıştır bu tarz şeylerle

insan böyle ani şeyler yaşayınca kendini adapte demiyor mercimek nasıl kurtlanmış ki ne kadar süedir duruyordu

bu mercimeği annem vermişti kendi açık mercimeğim dururken bu az bitsin diye bundan yaptım tarihine hiç bakmadım eski olabilir çünkü annemin hiç yeşil mercimek yapma alışkanlığı yoktur

benim kapının yanına ayetel kürsü duası vardı geçen geldiklerindede ablam nazar duası asmış canım eve ayetel kürsü okuyarak gir bişey olmaz bende nazara inanırım bir aralar bende böyle yani elimin dengesini kaybetmiş gibi yakar döker kırardım şimdi atlattım
olur yani herkes karşılaşmıştır bu tarz şeylerle

evde ayetel kürsi asılı canım bu hafta regldim dua okuyamadım ki hiç😕

bu mercimeği annem vermişti kendi açık mercimeğim dururken bu az bitsin diye bundan yaptım tarihine hiç bakmadım eski olabilir çünkü annemin hiç yeşil mercimek yapma alışkanlığı yoktur

ya bende sevmiyorum yeşil mercimek hatta hiç yemezdim ama artık eşim almıştı ta ne kadar önce küçük paketlerden bitmiyor ki 2 bardak dan yapıyorum hiç yemediğim ne var ne yok toplamış almış ben seçerken bakıyorum yoksa hayatta elimi süremem aklım çıkar

ya bende sevmiyorum yeşil mercimek hatta hiç yemezdim ama artık eşim almıştı ta ne kadar önce küçük paketlerden bitmiyor ki 2 bardak dan yapıyorum hiç yemediğim ne var ne yok toplamış almış ben seçerken bakıyorum yoksa hayatta elimi süremem aklım çıkar
ben erişteli yeşil mercimek çorbası yapıyorum canım güzel oluyor o ama bundan sonra yiyebilirmiyiz bilmiyorum🙂

Geri