kocişimin bundan önceki arabasından🙂
çok seviyordum ben o arabayı ya, hem cok spor hem de konforlu
gerçi şimdiki arabamızdan da cok memnunuz ama fiyat puntonun yeri ayrı bende🙂
he ya hangi banka tesadüfcüm bizde gidelim diyelim tesadüfün kocası bizim tanıdıktır bizede bi yardım şey edin diyelim
bizede torpil yapamazmsınız
kızlar bugun Quenimiz işten ayrıldı..
artık sabahları aramızda göremicez..ALlahtan evde pc varda irtibatımız kopmıcak..
kızlar para olarak kenara koymak mantıklı değil
biz ilk aylarda altın aldık attık kenara
bikaç sonradan borç yaptık işte arka odaya koltuk fln aldım ora ödedik bu ay son o bitio
maleseff bir dersten kaldım epey bi ora ödedik dün attığımızın içinden verdik içim yandı
her ay 3 5 bişiyler atmaya çalışıoruz ama öle aman aman bişiy değill
araba almak istioruz dedim evdekilere dokunmam kredi çekelim oraya ödeyelim
kenarımızda dursun günün günü var.
evdeki kalanlarıda altına çeviricem inş. haftasonu yani bu benim kararım bakalım eşim ne dicek 😀
birde maaşımı geçen ay çok geç aldım biliosunuz sağolun kamudayız fln ama burada sorun bitmio ne yazıkki o yüzden zorladı biraz bizi.
bugünümüze şükür ya aç değiliz açık değiliz
33 e iyi almışsınız ne almıştınız canım bizde eşime alabiliriz çocuk doğunca bizim araca sığamayız bagajı yok denilecek kadar az mama sandalyesi bebek araması felan hayatta sığmaz
kazasız belsaız kullann kafacım😀
bizim kayınpederle kayınvalıdede iş yok malesef bütün borcları bıze bıraknca haylıyle sıkıntı cektık olsun menunum sıkıntılar olmazsa olmazımız hayatın onlar olsunkı kıymet bılelım kavustuklarımızın şimdi benmde kayınvalıdemler izmir bostanlıdan ev alacaklarms denıze karsı hemde bana soruyorlar dedım alın netıcede odıcek olan sızsınız
5 dk ayrıldım sayfalar ilerlemiş baya 🙂
Bizde borçları bitirince Allah kısmet ederse araba alıp onu ödicez inşallah.
mOTor çok sakat. Bebek oluncada araba şart olucak bize galiba.
bide kayınvalide rahatsız hastaneye getir götür taksiyle olmuyo 🙁
aslında kendimizde okuyoruz ama niyetlenmiştim daha evlenmeden önce bile kazasız belasız olsunda çikolata dağıtacaktım tesadüf banada gönder demişti bende hala ondan ajanda alıcam 🙂)) koskoca sene bitti bu zamanalrdı galiba
arada dediğim henüz bir kaç kez oldu eşim felan duştan çıktımı eline yapıştırıyorum kuranı oku ben bilmiyorum türkçesinden okuyorum ama kayınvalidem zaten dşarlarda okuyor olabilir bir yasin okusa yeter ben şal alayım hem kızlara hediye hem kapatırlar başını 🙂) pilava felan gerek kalmaz zaten çaya gelecekler
kazasız belsaız kullann kafacım😀
bizim kayınpederle kayınvalıdede iş yok malesef bütün borcları bıze bıraknca haylıyle sıkıntı cektık olsun menunum sıkıntılar olmazsa olmazımız hayatın onlar olsunkı kıymet bılelım kavustuklarımızın şimdi benmde kayınvalıdemler izmir bostanlıdan ev alacaklarms denıze karsı hemde bana soruyorlar dedım alın netıcede odıcek olan sızsınız
aslında kendimizde okuyoruz ama niyetlenmiştim daha evlenmeden önce bile kazasız belasız olsunda çikolata dağıtacaktım tesadüf banada gönder demişti bende hala ondan ajanda alıcam 🙂)) koskoca sene bitti bu zamanalrdı galiba
arada dediğim henüz bir kaç kez oldu eşim felan duştan çıktımı eline yapıştırıyorum kuranı oku ben bilmiyorum türkçesinden okuyorum ama kayınvalidem zaten dşarlarda okuyor olabilir bir yasin okusa yeter ben şal alayım hem kızlara hediye hem kapatırlar başını 🙂) pilava felan gerek kalmaz zaten çaya gelecekler
evet baldemcim zaten o zaman araştırıkende sen yazmıştın çok güzel filan diye..
bizde çok memnunuz gerçekten öyle hem çok spor hemde konforlu valla..
bizimde hayatımızdaki ilk arabamız oldugu için yeri hep ayrı kalacak galiba...
birde biz bu arabayı alırken plakasınıda özel yaptırmıştık acaba satarken olakayı vermesek olmuyormu öyle kızlar ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?