Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kocişimin bundan önceki arabasından🙂
çok seviyordum ben o arabayı ya, hem cok spor hem de konforlu
gerçi şimdiki arabamızdan da cok memnunuz ama fiyat puntonun yeri ayrı bende🙂

fıat puntoları bnde arastım ama bn sıfır alamm kı kızlar ıstanbulda soyle yakınız satarsa sorun olmaz bana haber edın babamla gıder alırız dıyor neresı olursa olsun yeterkı tandık temz olsun

kızlar para olarak kenara koymak mantıklı değil
biz ilk aylarda altın aldık attık kenara
bikaç sonradan borç yaptık işte arka odaya koltuk fln aldım ora ödedik bu ay son o bitio
maleseff bir dersten kaldım epey bi ora ödedik dün attığımızın içinden verdik içim yandı
her ay 3 5 bişiyler atmaya çalışıoruz ama öle aman aman bişiy değill
araba almak istioruz dedim evdekilere dokunmam kredi çekelim oraya ödeyelim
kenarımızda dursun günün günü var.
evdeki kalanlarıda altına çeviricem inş. haftasonu yani bu benim kararım bakalım eşim ne dicek 😀
birde maaşımı geçen ay çok geç aldım biliosunuz sağolun kamudayız fln ama burada sorun bitmio ne yazıkki o yüzden zorladı biraz bizi.
bugünümüze şükür ya aç değiliz açık değiliz

bizde ben savruğumdur eşim tutumludur o yüzden birikimi eşim yapıyor canım bizimde nakit paramız yok eşim altın düştüğünde altın alıyor yükseldiğinde satıyor öyle öyle birikecek inşallah.

33 e iyi almışsınız ne almıştınız canım bizde eşime alabiliriz çocuk doğunca bizim araca sığamayız bagajı yok denilecek kadar az mama sandalyesi bebek araması felan hayatta sığmaz

fiat punto evo aldık canım biz çok memnunuz gidin bir bakın görün deneme sürüşü filan yapın bence memnun kalırsınız canım

amin canım çok sağol inşallah sende gönlüne göre bir araba alırsınız..

evlenirken durumu olupta yardımcı olmayan aile bireylerine kızıyorum bir ara bende kayınpederime kızmıştım hiç yardımcı olmucaklar filan diye ama utandırdı beni kayınpederim saoğlsun 🙂

gecms olsn cnm onemlı degldr ınsallh

motoru bnde severm ama tehlıkelı bu yuzden ıstemm esm bırara dedı alaım derı cceketleerımızı gıyer gezerız bn olmaz dedım cunku korkuyorum artık trafık kazalardn daha korkuyom gecen yne adam bırden onume atladı araba kalabalktı durdum camı actım adama kızdım onune bakarmsnz ezılmeye nıyetınız mı vr dedım kızm sakın ol ben farkettm senı dıyor şu arkd.trafk kazasıdaetkıledı bnı yine aynı gün kızlar sehır ıcndeyım bassaglıgına gıdıyoruz evın yoluna gırdım baktım onumde kamyonet dukkann onune koymus arabayı ben korna caldım bır adam yanıma geldı dıyorkı bayan gerı gerı gıdın bu yoldan cıkın bnde ben gerı gıtmeyı bılmıyorum ılerı gıdebılırm anca sız arabayı cekın dedım kaldırıma cıkardılar arabayı bnde gectım kızlar cok güldü

Çok güzel düşünmüşsün canım bence çok güzel olur.allahım kabul etsin inşallah.

Aynen bizimde öle. Ama borçlar biter inşallah huzur olsun yeterki.

okuyun Canım ne güzel. Hatta bilen arkadaşların varsa ilahiler filanda çok güzel olur.
şal hediye etmekte iyi fikir.

benim arkadaşımda puntolardan aldı ama onlar çok memnun kalmadılar. onların önceki arabası daha büyüktü ondan galiba 😀
bizim önceki araba renault megane dı.
her modeline bayılıyorum onların ama benzinliydi bizi batırmış resmen.