Melodie Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.391 nickimi kim yedi' Alıntı: ayyy melodişş kuzu bebişini ve seni nasıl unuturuz ya nasıl oldunuz canım herşey yolunda mı Genişletmek için tıkla ... yolunda canım, zaten başta'da çok büyük sıkıntım yoktu sadece ufak tefek bebek sorunları işte bende acemiyim haliyle biraz zorlandım cikletimnerde' Alıntı: ahahah darısı basımızaa..melodiii bide sen şey dmeiştinn.. kızlarrr uykularımmm problemli geçiyo..problemmmmm varmı artıkkk.. Genişletmek için tıkla ... yok canım, herkese tavsiye ediyorum herkes hemen bebiş yapsın
nickimi kim yedi' Alıntı: ayyy melodişş kuzu bebişini ve seni nasıl unuturuz ya nasıl oldunuz canım herşey yolunda mı Genişletmek için tıkla ... yolunda canım, zaten başta'da çok büyük sıkıntım yoktu sadece ufak tefek bebek sorunları işte bende acemiyim haliyle biraz zorlandım cikletimnerde' Alıntı: ahahah darısı basımızaa..melodiii bide sen şey dmeiştinn.. kızlarrr uykularımmm problemli geçiyo..problemmmmm varmı artıkkk.. Genişletmek için tıkla ... yok canım, herkese tavsiye ediyorum herkes hemen bebiş yapsın
tesadüf Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.394 Melodie' Alıntı: hoşgördüm tesadüf evet canım nur topu gibi oğlum oldu Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza
Melodie' Alıntı: hoşgördüm tesadüf evet canım nur topu gibi oğlum oldu Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Mart 2012 #19.395 problemm btti yani sorun yok dimii.... bebişle ilgili..
Melodie Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.396 amin tesadüf Allah herkese hayırlı bir evlat nasip etsin kapı kapı çaresini aratmasın Inşallah çözüldü cikletim çok şükür herşey yolunda
amin tesadüf Allah herkese hayırlı bir evlat nasip etsin kapı kapı çaresini aratmasın Inşallah çözüldü cikletim çok şükür herşey yolunda
Melodie Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.397 öpüyorum sizi kızlar, gelicem Inşallah tekrar görüşmek üzere
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Mart 2012 #19.398 Melodie' Alıntı: amin tesadüf Allah herkese hayırlı bir evlat nasip etsin kapı kapı çaresini aratmasın Inşallah çözüldü cikletim çok şükür herşey yolunda Genişletmek için tıkla ... bende tam düzelemedim hastaydım kuzucum... antibiyotikler cırcır yaptı beni kahvede içmek istemiyorum..
Melodie' Alıntı: amin tesadüf Allah herkese hayırlı bir evlat nasip etsin kapı kapı çaresini aratmasın Inşallah çözüldü cikletim çok şükür herşey yolunda Genişletmek için tıkla ... bende tam düzelemedim hastaydım kuzucum... antibiyotikler cırcır yaptı beni kahvede içmek istemiyorum..
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.399 melodie' Alıntı: 3-4 günde unutulacağımı bilseydim gelmezdim valla özledim sizi tüm cesaretimi toplayıp geldim Genişletmek için tıkla ... hımmmm çerezim benim
melodie' Alıntı: 3-4 günde unutulacağımı bilseydim gelmezdim valla özledim sizi tüm cesaretimi toplayıp geldim Genişletmek için tıkla ... hımmmm çerezim benim