tesadüf Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.411 tweety gönül işlerin nasıl ayrıldın dimi diğerinden kendini nasıl hissediyorsun
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.412 Ve öğlen sorusu akşama ne yemek yada akşam planınız nedir ben anneme geçiyorum
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Mart 2012 #19.413 sahile uzan' Alıntı: Ve öğlen sorusu akşama ne yemek yada akşam planınız nedir ben anneme geçiyorum Genişletmek için tıkla ... tavuklu patates yemegi pilav ,çorba..bide salata yaparım yanına..yarınada kalır artık..
sahile uzan' Alıntı: Ve öğlen sorusu akşama ne yemek yada akşam planınız nedir ben anneme geçiyorum Genişletmek için tıkla ... tavuklu patates yemegi pilav ,çorba..bide salata yaparım yanına..yarınada kalır artık..
tesadüf Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.414 sahile uzan' Alıntı: Ve öğlen sorusu akşama ne yemek yada akşam planınız nedir ben anneme geçiyorum Genişletmek için tıkla ... dün kayınvalidemdeydim bu akşamda anneme gidiyorum evdede portakallı kereviz var eşim ısıtıp yer öğlen
sahile uzan' Alıntı: Ve öğlen sorusu akşama ne yemek yada akşam planınız nedir ben anneme geçiyorum Genişletmek için tıkla ... dün kayınvalidemdeydim bu akşamda anneme gidiyorum evdede portakallı kereviz var eşim ısıtıp yer öğlen
nickimi kim yedi Hamiş Melek 2 Mart 2012 #19.415 ben ıspanak yemeği yapacağım şöyle bol yoğurtlu canım çekti
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.416 Nikii ıspanağı yıkamak çok zor geliyor bana özelllikle buz gibi suda 🙁(
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.417 Heyo kızlar aktifleşin hızlı geçsin akşam olsun biran önce
nickimi kim yedi Hamiş Melek 2 Mart 2012 #19.418 sahile uzan' Alıntı: Nikii ıspanağı yıkamak çok zor geliyor bana özelllikle buz gibi suda 🙁( Genişletmek için tıkla ... valla kuzuş ben bi sudan geçirip tüm yeşilliklerde yaptığım gibi birazda sirkeli suda bekletiyorum mis gibi oluyor
sahile uzan' Alıntı: Nikii ıspanağı yıkamak çok zor geliyor bana özelllikle buz gibi suda 🙁( Genişletmek için tıkla ... valla kuzuş ben bi sudan geçirip tüm yeşilliklerde yaptığım gibi birazda sirkeli suda bekletiyorum mis gibi oluyor
cimcime eses Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.419 slm kızlaar, herkese hayırlı cumalar. Bu akşam misafirim var ama hiç temizlik yapmak istemiyorum yaa 🙁(
slm kızlaar, herkese hayırlı cumalar. Bu akşam misafirim var ama hiç temizlik yapmak istemiyorum yaa 🙁(
cimcime eses Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.420 nikicim bende senin gibi yapıyorum, sirkeyle çok temiz oluyor gibi hissediyorum...