Napıyosunuz kimse kalmamış burda Baldem yok,Huzur yok,Şıpıdık yok 🙁Tesadüfüm eşinin ameliyat oldugunu okudum çok geçmiş olsun canım.Benim de geçen sene kardeşimi apar topar apandist ameliyatına almışlardı.Karın agrısı şikayetiyle hastaneye gittigi zaman apar topar apandist ameliyatına almışlardı.2 hafta boyunca gülememişti bile.
BİR ÇOK MARKANIN YAPTIM İNSAN BELLİ BİR SÜRE SONRA SIKILIYOR 🙂
AMA ÇAMAŞIR VAR JET-VOR-KİNG Mİ NE BAK İYİ EĞLENCELİ İNSANLARDA İHTİYAÇ OLUYOR HER DAİM BEN ALMIŞTIM BURADA BİR ARK SATIYORDU GECELİK MUTFAK GEREÇLERİ 🙂İNCELE İSTERSEN
AMA ÇAMAŞIR VAR JET-VOR-KİNG Mİ NE BAK İYİ EĞLENCELİ İNSANLARDA İHTİYAÇ OLUYOR HER DAİM BEN ALMIŞTIM BURADA BİR ARK SATIYORDU GECELİK MUTFAK GEREÇLERİ 🙂İNCELE İSTERSEN
Napıyosunuz kimse kalmamış burda Baldem yok,Huzur yok,Şıpıdık yok 🙁Tesadüfüm eşinin ameliyat oldugunu okudum çok geçmiş olsun canım.Benim de geçen sene kardeşimi apar topar apandist ameliyatına almışlardı.Karın agrısı şikayetiyle hastaneye gittigi zaman apar topar apandist ameliyatına almışlardı.2 hafta boyunca gülememişti bile.
Ben çok çabuk sıkıldım ne bileyim ille bişey alıyorsun para gidiyor sonra ablama alayım ona alayım 100 tl bayıldığım çok oldu her ay 🙂
zaten ben gelişi fiyatından alıyorum arkadaş satıyor hep aktif olsun diye öylesine kar felan değil hem hediye alıyor onlar geçen av-on yemek takımı almış bir ark satışlarından
bende senin mantığınla kendime alırım diye or,f,li,me temsilciliği yaptım ama benim elim çok bol kimseye birşet satmadığım gibi hep hediye dağıttım her ay 60 - 70 tl oraya ödüyordum gereksiz alıyordum yani sonra bıraktım rahatladım🙂