bende kızçe ile k. Pederin arasına girer yatarım böyle isterse öyle olur kardeşiyle yatsın kaç senedir deniz yüzü görmediler bir hafta sonu gideriz demiyorda annenlerde gelsin kep kendi anası babası bu aralar çok düşkünleştiler birbirlerine anca beraber kanca beraber
Yatak odası ve küçük odada bitti, birtek oturma odam kaldı bu aralar canım fena tatlı istiyor, bazen kendimi frenliyorum ama bazende dayanamıyorum.
Çarşamba gününe şunları yapıcam kızlar, bu haftalık bir program olduğu için çok çeşit gerekmiyor Allah'tan.
Kadayıflı muhallebi
Mercimekli sepet böreği
Patates salatası (ama hala karar vermiş değilim, yani ne yapacağımı bulamıyorum)
Birde kremşantili kutabiye
Yatak odası ve küçük odada bitti, birtek oturma odam kaldı bu aralar canım fena tatlı istiyor, bazen kendimi frenliyorum ama bazende dayanamıyorum.
Çarşamba gününe şunları yapıcam kızlar, bu haftalık bir program olduğu için çok çeşit gerekmiyor Allah'tan.
Kadayıflı muhallebi
Mercimekli sepet böreği
Patates salatası (ama hala karar vermiş değilim, yani ne yapacağımı bulamıyorum)
Kadayıflı muhallebi
Mercimekli sepet böreği
İyice saldım kendimi zaten, uğraşmakta istemiyorum artık 🙂)
Kafacım bir ara patates yemekten bıkmıştım, ama yine özlediğimi hissediyorum.
Ama kısır ve sarımsağı hala görmek bile istemiyorum, dün içinde çemen olan bir saklama kabını çöpe attım, üzüldüm ama o kokuyu almaya tahammülüm yok...