Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ailecek gidilince çalışma biraz zor olur sahil 🙂

bende kızçe ile k. Pederin arasına girer yatarım böyle isterse öyle olur kardeşiyle yatsın kaç senedir deniz yüzü görmediler bir hafta sonu gideriz demiyorda annenlerde gelsin hahaha kep kendi anası babası bu aralar çok düşkünleştiler birbirlerine anca beraber kanca beraber hahaha

sahil alemsin 🙂

ne diyelim Allah muhabbetinizi arttırsın🙂

öpüyorum kızlar sizi ve çıkıyorum yarın görüşürüz

Yatak odası ve küçük odada bitti, birtek oturma odam kaldı bu aralar canım fena tatlı istiyor, bazen kendimi frenliyorum ama bazende dayanamıyorum.
Çarşamba gününe şunları yapıcam kızlar, bu haftalık bir program olduğu için çok çeşit gerekmiyor Allah'tan.

Kadayıflı muhallebi
Mercimekli sepet böreği
Patates salatası (ama hala karar vermiş değilim, yani ne yapacağımı bulamıyorum)
Birde kremşantili kutabiye

Yatak odası ve küçük odada bitti, birtek oturma odam kaldı bu aralar canım fena tatlı istiyor, bazen kendimi frenliyorum ama bazende dayanamıyorum.
Çarşamba gününe şunları yapıcam kızlar, bu haftalık bir program olduğu için çok çeşit gerekmiyor Allah'tan.

Kadayıflı muhallebi
Mercimekli sepet böreği
Patates salatası (ama hala karar vermiş değilim, yani ne yapacağımı bulamıyorum)
yeter yeter..şimdiden ellerine sağlık..hamişsin çok ugrasma..

Kadayıflı muhallebi
Mercimekli sepet böreği

ay canım patates salatası çekti acıktım galiba :D:D

eline sağlık canım şimdiden

yeter yeter..şimdiden ellerine sağlık..hamişsin çok ugrasma..

ay canım patates salatası çekti acıktım galiba :D:D

eline sağlık canım şimdiden

İyice saldım kendimi zaten, uğraşmakta istemiyorum artık 🙂)
Kafacım bir ara patates yemekten bıkmıştım, ama yine özlediğimi hissediyorum.
Ama kısır ve sarımsağı hala görmek bile istemiyorum, dün içinde çemen olan bir saklama kabını çöpe attım, üzüldüm ama o kokuyu almaya tahammülüm yok...

Geri