Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Dear, sahilcan bende mektubunu yıldırım hızıyla aldım ve sevinçten ağladım

kestane kebap acele cevap

mektubun ulaştı postacı da dedi yine ondan bir sevindim nerdeyse postacıya sarılacaktım sevinçten koşa koşa gittim okudum nasılda özlemşim kurbanın olem

kızlarada selam söyle yakında diyorlar çağ değişecek faceden imodan takılırız takip edersin öpüyorum kokulu kokulu rujv aldım mucuk renginide gör bak güzelmi beğendiysen bir sonraki mektupla sanda gönderriim

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar

dün akşam eşim bi adamla kavga etti moralim çok bozuk🙁((

ben carrefour'da reyondan labne peyniri alıyordum adam geldi belimi tutup üzerimden uzanıp üst reyona uzandı
bende napıosunuz dedim
çekildim
eşim görmesin diye hemen gittim hızlı hızlı
eşimin koluna girdim kasaya gittik
sıvı el sabunu unutmuşuz eşim dedi sen sırada dur ben hemen alıp geleyim, eşim yanımdan gider gitmez adam geldi saçımı kokladı ohhh mis gibi kokuyosun dedi
bu sefer bende kenara çekildim napıosun sen dedim ittim adamı
eşimde görmüş geldi adama bitane yumruk attı
güvenlik falan geldi
moralim cok bozuldu ya
Allahtan o eşime vuramadı

kızlar sizinle mekke imamı mahirin sesinse yasin suresini paylaşıyorum..takın kulaklıkları dinleyinn..
bugun cuma kulaklarımızın pası silinsin..[video=youtube;xkucKf8xeOM]

ahh kuzumm postacıyla mektuplar yüzünden akraba olacağız yakında gönderdiğin her sayfayı kokulu kokulu öptüm haha rujunada bayıldım yalnız dudaklarının baya izi çıkmış haha

ahh canım geçmiş olsun sapık pislik herif eşin az yapmış valla benimki kesin sıkardı topuklarına🙁 eline sağlık eşinin