Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bir misafir gelmişti ilk kez karşılaştık 🙂 orta yere dediki çok kibar gelin hepmi böyle sanki bugünlük böyleyim ordan kayınpeder dedi kaç sene önce tanıdığımızda neyse şimdide o hiç bir farklılık göremedik 2 senedir dahada iç içeyiz dedi kadın mors oldu ohhhhhhhhhhhh

evet kafacann muhalif olma kaynanazedelere hahaha sende görürüsün ters birşeyini anlarsın bizleri bizde zamanında anne diye ölüp bitenlerdendik hepsi boşunaymış gördük hanyayı konyayı hahaha

sahilcim ben kayınvalidem için ölüp bitenlerde değilim canım 🙂 mesela dün akşam telde konuşurken beni üzecek bişey söyledi benimkide melek değil tabiki ama çoğunlukla iyi kalpli oldugu için öyle söyledim zaten ben..

ayrıca sizlerde benim görümcem gibi dert olsaydı beni anlardınız canlar herkesin bi yerden derdi var işte..

neyse kendimi iyi ifade edemdiğimi düşünüyorum malesef kızlar ne olur kusura bakmayın

arka planda değilde kuzum okuyorum ne biliyim..kimse annesini kızçesiyle kıyaslayamaz zaten..
Ama konu farklı yerlere gitti diye yorum yapmıyorum ben..

giderse gitsin kuzu ya kızçeler yüzünden birbirimize de girmeyiz herhalde hahaha herkes seviyor ve saygı duyuyor yoksa çok mutsuz evlilkler olur çekilmez olur demi ,
az sevmek çok sevmek buda kişinin kendi elinde yinede allah sağlık versin hepsine

sahilcim ben kayınvalidem için ölüp bitenlerde değilim canım 🙂 mesela dün akşam telde konuşurken beni üzecek bişey söyledi benimkide melek değil tabiki ama çoğunlukla iyi kalpli oldugu için öyle söyledim zaten ben..

Ayrıca sizlerde benim görümcem gibi dert olsaydı beni anlardınız canlar herkesin bi yerden derdi var işte..

Neyse kendimi iyi ifade edemdiğimi düşünüyorum malesef kızlar ne olur kusura bakmayın

ulu orta konuşuyoruz kadacık sen ifade ediyorsun bizde sevmiyoruz demedik yani öyle bir yazı yok yazılanlara bakarsan keşke herkes senin gibi olsa kafacık yani sen takma bu kadar geyik amaçlı tabiki annenle tutamazsın ki onun yapan yoktur 1000 1 🙂))

Geri