Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

eşimin şirketten arkadaşları geliyorlar bu hafta sonu
dün yaprak sardık kocişle
kek yaptım bi de börek yaptım akşam kuzenine götürmek için
aynı börekten misafirlere de yapıcam bi de ağlayan pasta yapıcam
yanına bi de yoğurtlu mayonezli patates salatası yapsam yeterli olur mu sizce

Melodie ipad'den girince yakaladı demi kuzum senii 🙂benim exde geçmişi silmeme ragmen nerden bulduysa bizim eski fıkra topigini bulmuştu 🙂

Yogurtlu,mayonezli patates salatası patatesleri ezip üzerine havuç rendeleyip yogurtlu mayonezi döküyoruz o mu yoksa degişik bir salata tarifi mi?

Damak tatlarımız hepimizin farklı ama ben şehriye salatasını pilav şeklinde pişirdim sonra garnitür kattım bir tat eksik gibi geldi bana daha sonrasında yogurtlu,mayonezli sos yaptım soguduktan sonra ekledim daha güzel oldu gibi geldi 🙂)Burger seviyormusunuz ben Burgerin sarımsaklı mayonezli sosunu çok seviyorum

canım bende yoğurtlu şehriye salatasından bahsetmek istemiştim zaten kalp kalbe karşıdır 🙂

ay evet bende eğer burger yersem sarımsaklı mayonez kesin yiyorum 🙂

Kuzum taktik verin hep diyorum gerçekten eşinize karşı evlenmeden önce denemek amaçlı yaptıklarınız varsa benimle paylaşın 🙂

Alışveriş testine soktum 2 saat bütün magazalara girdim,çıktım herşeyi denedim en sonunda ben yoruldum hadi kahve içmeye gidelim dedim 🙂

İş yemeklerinde nasıl,acaba kasılıyormu,benim aynı yerde çalıştıgım iş arkadaslarıma saygılı mı dedim gayet rahat bir şekilde iletişim kurdu.Müdürüm tarafından kendini sevdirdi(hastane işi vardı çok yardımcı oldu)

Annesi ya da arkadasları aradıgı zaman twettynin yanındayım diyebiliyor(ex olan hayatta söylemezdi)

evet canım ipad'den yakalandım 😕
meğersem çal alet tüm geçmişi hafızaya alıyormuş anca reset edersen gidermiş
onuda tabii ben akıl edemedim
ama artık öğrenmiş oldum

ben mayonez ve yoğurdu karıştırıyorum kornişon turşu, haşlanmış yumurta bide arpacık soğan koyuyorum dörde bölüp
dereotu ekliyorum ve tabiiki patates
bazen bezelye de ekliyorum ama eşim pek bezelye sevmediği için herzaman eklemiyorum