Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

almanca mı konuşuyırsun onlarla🙂 ay ben genede eşimin birine vurabileceğine inanamıyorum ya görsem çok şaşırırım yapamazmış gibi geliyor bana

temelli şaşırmışşın sen
giy mini etek o zaman git garaj tarafına bak nasıl laf atarlar sonra eşin bir sana bir onlara patlatır artık tesi
merak ettiğin şeye bak pöffffffffffffffffffff

almanca mı konuşuyırsun onlarla🙂 Ay ben genede eşimin birine vurabileceğine inanamıyorum ya görsem çok şaşırırım yapamazmış gibi geliyor bana

ja, ich spreche deutsch 😀

vurur kız niye vurmasın, beyefendi lütfen çekilirmisiniz diyecek hali yok 😀
herkesin bir sabır eşiği vardır

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize rabbim gönlümüzden ne geçiriyorsak onu nasip eylesin inş. tez vakitte

amin pinem amin
hoşgeldin canım

Erkek birazcık baskın karakter olmalı ben her zaman bunu söylerim;ben çok inadımdır bazı konularda ve inadımdan ölsem de yapacagımı yaparım çok iyi bir şekilde ses tonunu ayarlayarak yapma demeli aşırı sinirde çok kötü Tesadüf görme bence;bazı çiftler hani birbirleri için yaratılmıştır da ben sizi hep öyle düşünüyorum yüz yapınızı da benzetiyorum,huylarınızı da benzetiyorum ikinizde yumuşak bir mizaca sahipsiniz hani ben seni kavgada düşünemiyorum mesela 🙂

temelli şaşırmışşın sen
giy mini etek o zaman git garaj tarafına bak nasıl laf atarlar sonra eşin bir sana bir onlara patlatır artık tesi
merak ettiğin şeye bak pöffffffffffffffffffff

benim söylediğimde bu tepkiyi verecek birşey yok ki canım mutlaka çok sinirlenir de o kadar pamuk gibi ki hiç birine vurabileceğini düşünemiyorum

melodiciğimmmmm çok üzüldüm kuzum artık bırak tek başıma baksana eşlerimizle bile dışarıya çıkılacak gibi değil Dünyanın Sonu Geliyor kesin galiba Rabbim Bizi Kötülüklerden Kazalardan Belalardan Korusun Şaşırtmasın Bizi Böyle kötü yolda olanlarada akıl fikir versin ıslah eylesin inş.

Geri