tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mart 2012 #20.511 ikranurr' Alıntı: Saol tescim iyi bilgi oldu bu bana, belkide sadece 1 tane yuttuğum için sorun olmadı, ama bundan sonra yutmam. Benim doktorumda şu tarifi önerdi. Pekmezin içine kepekli unu koyup lapa haline getir ve her sabah 1 kaşık al dedi. Genişletmek için tıkla ... onu kabızlık için mi dedi canım
ikranurr' Alıntı: Saol tescim iyi bilgi oldu bu bana, belkide sadece 1 tane yuttuğum için sorun olmadı, ama bundan sonra yutmam. Benim doktorumda şu tarifi önerdi. Pekmezin içine kepekli unu koyup lapa haline getir ve her sabah 1 kaşık al dedi. Genişletmek için tıkla ... onu kabızlık için mi dedi canım
cimcime eses Yeni Üye Üye 9 Mart 2012 #20.512 tesaduf' Alıntı: onu kabızlık için mi dedi canım Genişletmek için tıkla ... Evet canımcım
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mart 2012 #20.513 ikranurr' Alıntı: Evet canımcım Genişletmek için tıkla ... benimde önceden kabızlık şikayetim vardı evlenince düzeldi🙂
ikranurr' Alıntı: Evet canımcım Genişletmek için tıkla ... benimde önceden kabızlık şikayetim vardı evlenince düzeldi🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Mart 2012 #20.514 Kabızlık berbat ya ara ara strese girdiğim zamanlar da oluyorum kuru yemektende oluyor sürekli
cimcime eses Yeni Üye Üye 9 Mart 2012 #20.516 Bu akşam aylar sonra ilkkez pırasa yapıcam. Yanınada bir çorba tamamdır. Bugün sahilden önce ben sorayım sizlerde neler var?
Bu akşam aylar sonra ilkkez pırasa yapıcam. Yanınada bir çorba tamamdır. Bugün sahilden önce ben sorayım sizlerde neler var?
cimcime eses Yeni Üye Üye 9 Mart 2012 #20.517 sahile uzan' Alıntı: Kabızlık berbat ya ara ara strese girdiğim zamanlar da oluyorum kuru yemektende oluyor sürekli Genişletmek için tıkla ... Ben bir yere gittiğim zaman zorlanıyorum yaa, o zaman oluyor işte. 1 hafta kalacaksam çok problem oluyor lavabo ihtiyacı
sahile uzan' Alıntı: Kabızlık berbat ya ara ara strese girdiğim zamanlar da oluyorum kuru yemektende oluyor sürekli Genişletmek için tıkla ... Ben bir yere gittiğim zaman zorlanıyorum yaa, o zaman oluyor işte. 1 hafta kalacaksam çok problem oluyor lavabo ihtiyacı
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Mart 2012 #20.518 ikranurr' Alıntı: Bu akşam aylar sonra ilkkez pırasa yapıcam. Yanınada bir çorba tamamdır. Bugün sahilden önce ben sorayım sizlerde neler var? Genişletmek için tıkla ... pazı yapıcam ıspanaklı yanınada makarna nasıl uykum var kızlarrr anlatamam anlatamıyorum farkındaysanız ha
ikranurr' Alıntı: Bu akşam aylar sonra ilkkez pırasa yapıcam. Yanınada bir çorba tamamdır. Bugün sahilden önce ben sorayım sizlerde neler var? Genişletmek için tıkla ... pazı yapıcam ıspanaklı yanınada makarna nasıl uykum var kızlarrr anlatamam anlatamıyorum farkındaysanız ha
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Mart 2012 #20.519 cikletimnerde' Alıntı: pazı yapıcam ıspanaklı yanınada makarna nasıl uykum var kızlarrr anlatamam anlatamıyorum farkındaysanız ha Genişletmek için tıkla ... pazı yapıcam ıspanaklı ne yaa haha.. uykum var kızlar çok görmeyin ıspanak gibi pişiricem anlamında
cikletimnerde' Alıntı: pazı yapıcam ıspanaklı yanınada makarna nasıl uykum var kızlarrr anlatamam anlatamıyorum farkındaysanız ha Genişletmek için tıkla ... pazı yapıcam ıspanaklı ne yaa haha.. uykum var kızlar çok görmeyin ıspanak gibi pişiricem anlamında
nickimi kim yedi Hamiş Melek 9 Mart 2012 #20.520 sahile uzan' Alıntı: PİNE NABER HALAYA KATIL HAHAHA Genişletmek için tıkla ... lorkeee lorkeee hanımeyy lorkeee mendill sallıyorumm aaaaaaaa
sahile uzan' Alıntı: PİNE NABER HALAYA KATIL HAHAHA Genişletmek için tıkla ... lorkeee lorkeee hanımeyy lorkeee mendill sallıyorumm aaaaaaaa