Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar ben geldım fırsat bulup nasılsınız

ben kısaca ozetlıyorum kendımı🙂🙂 annemler nasıpse onumuzekı persembe gelıyor gercekten cokosledım onları işlerım yogunn bıldıgınız gıbı pazartesı yenı bırı gelıyor mutluyum🙂🙂 eşimn eniştesi hasta uzun zamandr yatıyor basını beklıyoruz sımdı onun yanndan gelıoruz ayrıca kayınpederımden telefon geldı kalp rahatsızlıgı cıkmıs anju olcakmıs moralımz bozuldu biraz buarada kardeşim bizde kalıyor böylece gunlerımz hızla akıp gıdıyor sızlerle sohbet etmeyı cıddı anlamda ozledım

kızlar ben geldım fırsat bulup nasılsınız

ben kısaca ozetlıyorum kendımı🙂🙂 annemler nasıpse onumuzekı persembe gelıyor gercekten cokosledım onları işlerım yogunn bıldıgınız gıbı pazartesı yenı bırı gelıyor mutluyum🙂🙂 eşimn eniştesi hasta uzun zamandr yatıyor basını beklıyoruz sımdı onun yanndan gelıoruz ayrıca kayınpederımden telefon geldı kalp rahatsızlıgı cıkmıs anju olcakmıs moralımz bozuldu biraz buarada kardeşim bizde kalıyor böylece gunlerımz hızla akıp gıdıyor sızlerle sohbet etmeyı cıddı anlamda ozledım

kelebekcim 🙂 mesajın için tşk tatlım illettim zaten önceki sayfalalrda 4 gözle bekliyoruz giden gelimyor zaten

geçmiş olsun ne bu sizin şansınız allah şifa versin canım
annene söyle bol bol yüzük getirsin

kelebek hoşgeldinnnn..Allah kavustursun umrelerini kabul etsin mevlam..bugun bende o kadr çok istedimki orda olmayı Rabbim çıplak gözle görmek nasip etsin..sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik

Geri