Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kuzuşlar kara kış yeniden geldi

hafta sonu full temizlik yaptım 4 makine çamaşır yıkadım en son bornozları yıkadım astım balkona havada güzeldi 15 dk sonra bi baktım çamaşırlar yok eyvahh dedim aşağıya uçmuşlar ip kopmuş neyse asılı kalmışlar aldım hemen kısa programda yıkadım 15 dk tekrar kuruttum🙁
buzdolabını sildim raflarını çıkarıp yıkadım tertemiz oldu🙂 oda arada çıktı

ohhh mis benim buzdolabını her açışımda sil beni görmezden gelme diyor ama nafile silmicimmm hiç sevmiyorum dolap silmeyi..
allahtan bornoızları çalmamıslar nikican..ççok ayaz vardı ondan dolayı uçtular herhalde..neyse sağlık olsun..
bende her cumartesi oldugu gibi temizlik yaptım..
pazar annecime kahvaltıya gittim..ordan kızlarla toplandık biyerde orqaya gittim..ordan anneme tekrar ugradım akşam misafir var diye..göründüm geldim eve..böyle geçti hafta sonumm..

günaydın kızlar. aynı şekilde benim buzdolabımda benimle konuşuyor ama duymuyorum bende onu bir ara silerim inşallah🙂

günaydın hepinize kızlar güzel geçsin haftanız.
güzel haberler alalım..

ben cumartesi eşim çalışıyordu. annemi davet ettim. bayadır başbaşa kalamamıştık annemle.
pazarda evdeydik. spora başladım kızlar. evde egzersiz yapıyorum. 3 gündür aksatmadım bakalım ne olacak.

kelebekim çok geçmiş olsun canım benim hastalarınıza.
annenleri Allah kavuştursun.
bende seni çok özledim öpüyorum

melekler günaydınnnn🙂🙂

çikletim sanada ümreye gitmek nasip olsun inşallh isteyen herkese nasip olsun bende çok istiom ALLAH içimi biliyor ya
sahilim ben arada gidiom ama gelıom fırsat buldukça bugn gelecek kişi izin almış 1 hafta off yaaa oysaki nasıl sevinmiştim
kızlar melodie kim🙂

inşallah canım benim cuma inan bunun için çok dua ettim rabbime ..inşallah hepimize gitmek nasip olur..