tesadüf Yeni Üye Üye 14 Mart 2012 #20.971 sahile uzan' Alıntı: Hu kızlar daha daha hiç doktorla ilgili bir anınız varmı komik radyo sorusu size sorayım Genişletmek için tıkla ... var canım benim küçükkende malum yerde kaşıntım olmuştu doktor krem verdi doktorda çocuk doktoru oraya sür diyecek etek ucuna sür dedi annem anladı tabide ben anlamadım sen eve gel eteğimin uçlarına kremi sür annem gül gül ölmüştü
sahile uzan' Alıntı: Hu kızlar daha daha hiç doktorla ilgili bir anınız varmı komik radyo sorusu size sorayım Genişletmek için tıkla ... var canım benim küçükkende malum yerde kaşıntım olmuştu doktor krem verdi doktorda çocuk doktoru oraya sür diyecek etek ucuna sür dedi annem anladı tabide ben anlamadım sen eve gel eteğimin uçlarına kremi sür annem gül gül ölmüştü
shuzur Daimi Üye Üye 14 Mart 2012 #20.972 sahile uzan' Alıntı: Hu kızlar daha daha hiç doktorla ilgili bir anınız varmı komik radyo sorusu size sorayım Genişletmek için tıkla ... ben ufakken sağ g.ğs.m biraz daha erken büyümüştü. doktora gitmiştik doktor olur öyle demişti kızlar. tesaduf' Alıntı: eşim nisanda spora başlıyor nisanda gelirsen eşimin olmadığı bir hafta dışardada birlikte yiyebiliriz Genişletmek için tıkla ... öyle de güzel olur tes. inş ayarlayabiliriz. bakarsın sahilde gelir.
sahile uzan' Alıntı: Hu kızlar daha daha hiç doktorla ilgili bir anınız varmı komik radyo sorusu size sorayım Genişletmek için tıkla ... ben ufakken sağ g.ğs.m biraz daha erken büyümüştü. doktora gitmiştik doktor olur öyle demişti kızlar. tesaduf' Alıntı: eşim nisanda spora başlıyor nisanda gelirsen eşimin olmadığı bir hafta dışardada birlikte yiyebiliriz Genişletmek için tıkla ... öyle de güzel olur tes. inş ayarlayabiliriz. bakarsın sahilde gelir.
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Mart 2012 #20.973 shuzur' Alıntı: ben ufakken sağ g.ğs.m biraz daha erken büyümüştü. doktora gitmiştik doktor olur öyle demişti kızlar. öyle de güzel olur tes. inş ayarlayabiliriz. bakarsın sahilde gelir. Genişletmek için tıkla ... süper olur canım benim hala öyle sağ daha ufak inşallah emizirince düzelir
shuzur' Alıntı: ben ufakken sağ g.ğs.m biraz daha erken büyümüştü. doktora gitmiştik doktor olur öyle demişti kızlar. öyle de güzel olur tes. inş ayarlayabiliriz. bakarsın sahilde gelir. Genişletmek için tıkla ... süper olur canım benim hala öyle sağ daha ufak inşallah emizirince düzelir
C cikletimnerde Forum Okuru 14 Mart 2012 #20.974 ha tesiiii güldürdün benii..etek uçlarına sürdün hee bu arada her insanın tek göğsü diğerine göre küçüktür..
ha tesiiii güldürdün benii..etek uçlarına sürdün hee bu arada her insanın tek göğsü diğerine göre küçüktür..
C cikletimnerde Forum Okuru 14 Mart 2012 #20.975 niki miki tiki..menüde ne var kuzum ne yemek yapcan misafirlerine..
C cikletimnerde Forum Okuru 14 Mart 2012 #20.977 pineapples' Alıntı: ben geldim nabıyonuz beya Genişletmek için tıkla ... nabalım beyaa..oturuyozz sen napıyosun kuzucum..
pineapples' Alıntı: ben geldim nabıyonuz beya Genişletmek için tıkla ... nabalım beyaa..oturuyozz sen napıyosun kuzucum..
sahile uzan Daimi Üye Üye 14 Mart 2012 #20.978 Slm ikra kızlar yarın görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın öptümm
pineapples Hamiş Melek 14 Mart 2012 #20.979 cikletimnerde' Alıntı: nabalım beyaa..oturuyozz sen napıyosun kuzucum.. Genişletmek için tıkla ... mal gibi çalışıyorum zuhahah
cikletimnerde' Alıntı: nabalım beyaa..oturuyozz sen napıyosun kuzucum.. Genişletmek için tıkla ... mal gibi çalışıyorum zuhahah