Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ana gibi yar olmaz ah ah
bende gideyim akşam 2 saat 2 saattir yakın olsamda çok fazla gidemiyorum gçen nişana geç kalcaz diye 6dk eve gitmişim tabi eşim bacak benim boy kadar o yürüyor ben koşuyorum hahaha

demekki iltihap kurutucu kendileri. Bana da bu apsemde amo-kl-ovin verdi doktor. Bende tırsıyorum cumartesi diş çektirmekten ama başa gelen çekilir.
6 ay oldu. Ramazan bayramından sonra başlamıştım.
Ne çabuk geçti zaman.

Kızlar ben geçen hafta salı çarş perş urfadaydım. Salı evde yemek vardı. Eşim gitmedi anneme. çarş annemdeydi. Perş akşamı ben urfadan döncektim dışarıdan söyleriz dedik. Annemler çok ısrar etmiş gitti eşim. Cuma balık günü diye çağırdılar. Eşim mesaideydi ben gittim. Cumartesi ben annemi çağırdım. Pazar iğneye yengeme gittim. Geçen hafta tam 5 gün görüşmüş olduk. Her gün gitsek niye geldin demezler o kadar istiyolar gelmemizi.
Neyseki bu hafta 3 gündür evimizdeyiz.

yazımı okudun demi huzur aramadım müsai olunca ararım dediğin için

demekki iltihap kurutucu kendileri. bana da bu apsemde amo-kl-ovin verdi doktor. bende tırsıyorum cumartesi diş çektirmekten ama başa gelen çekilir.
6 ay oldu. ramazan bayramından sonra başlamıştım.
ne çabuk geçti zaman.

kızlar ben geçen hafta salı çarş perş urfadaydım. salı evde yemek vardı. eşim gitmedi anneme. çarş annemdeydi. perş akşamı ben urfadan döncektim dışarıdan söyleriz dedik. annemler çok ısrar etmiş gitti eşim. cuma balık günü diye çağırdılar. eşim mesaideydi ben gittim. cumartesi ben annemi çağırdım. pazar iğneye yengeme gittim. geçen hafta tam 5 gün görüşmüş olduk. her gün gitsek niye geldin demezler o kadar istiyolar gelmemizi.
neyseki bu hafta 3 gündür evimizdeyiz.

bende her sabah ve her akşam uğruyorum kapıdan 5 dk görüyorum öpüp gidiyorum eşimlede boş olduğumuz cumartesileri gidiyoruz senin dediğin gibi anneme kalsa her gün çağıracak

yok canım okuyamadım seninkini ama ne kadar ilgili olduğunu biliyorum benle. :serefe:
tesin yazısını okudum bitek. ama çoook yoğun oluyorum 7 den sonra fabdan ayrılıyoruz. yemeğe ordan otele. görüşebilsek çok güzel olur kısmet inş.

Geri