Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

eşimde gsli maçı izlemek istiyordu ama yemeğe misafirimiz gelecek ne yapayım kötü denk geldi maç içinde erteleyemem ki hocamıa ayıp olur bir derbiyide izlemiyiversin🙂

kız bende illa yaptığım şey nasıl olmuş duymak istiyorum eşime her akşam nasıl olmuş diye illa sorarım🙂

tam olarak bilmiyorum canım ama galiba 6 ay olmuştur kaynım bana netten tek taş modelleri gösterdi hangisi güzel sence hangisini alayım diye sordum, hayırdır teklif mi edeceksin dedim düşünüyorum dedi
kayınvalidem pek konuşmamıza fırsat vermiyor canım hemen abuk subuk şeyler soruyor konu yarım kalıyor

eşimde gsli maçı izlemek istiyordu ama yemeğe misafirimiz gelecek ne yapayım kötü denk geldi maç içinde erteleyemem ki hocamıa ayıp olur bir derbiyide izlemiyiversin🙂

benim eşim fanatik tesadüf, mantar panomuzda fikstür asılı
ona göre plan yapıyoruz🙂

kız bende illa yaptığım şey nasıl olmuş duymak istiyorum eşime her akşam nasıl olmuş diye illa sorarım🙂

bende bide olmamışsa söyle yoksa hep böyle yaparım bir yanlışı ömür boyu sürdürürüm derim
eşimde sanki suçsuz adamı idam ediyor kadına bak der

bu arada günaydın huzurcum urfaya aynı anda gitseniz eşinle çok güzel olur ayrılmamış olursunuz

öyle olduğuda olur tesadüf gibi geliyor.

ben senin adına endişeleniyorum bazen melodiecim 🙂

süper twitim keyifle okudum. Allah daha iyi etsin. çok hak ediyorsun.
bence topikce dualarımız tuttu. 🙂

benim eltim yok kızlarr 🙂 zaten hiç istemezdim elti 🙂

en çok elti bende vardır heralde.

4 tane 🙂
en küçük eltimi çok seviyorum bende. 3 yaş büyük. çok candan birisi.

bende mutlaka soruyorum tes 🙂