Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

görümce ve elti tarafından olan hediye gibi olaganüstü hallere bende hep şaşırmışımdır hahaha

ben kızçemin paltosunu tutuyorum vedalaşırken. ben alışkın değilim kızım diyor 🙂

belki onuda kız tarafı yapmıştır canım duyulmasını istememişlerdir

olabilir canım. çok afacansın nasılda aklına geldi. ama arkadaşımın dediğine göre kocasının ailesi yapmış.

benim arkadaşımın ailesi düğün istiyordu. erkek tarafı maddi durumumuz yok yapamayız dedi. kız ailesine rezil olmamak için kendi finanse etti. 1 yıl sonra abisi evlendi ona yemekli düğün yaptılar. resmen evlat ayırdılar.

benim kayınvalideme kalsa nikah yapacaktı, benim ailem verdi düğün parasının yarısını diğer yarısını da eşim verdi
babam hem yemekli nişan yaptı bana hemde düğünümün yarısını ödedi
kardeşime olsa kardeşime de aynısını yapar

ben şimdi onların içindeyim eğer duyarsam ki ona kayınvalidem yapacak düğünü o zaman eşim için kötü olur

Ah ah zaten kaynım oynamaz hiç fotoda görünmez sanki kendi dünyasında takılıp durur zaten düğün felan yapmaz nikah yaapr muhtemelen aam sonradan değişmezse

benim abimin hanımı var tek abim. sahile anlatıyorum bazen. altlı üstlü oturuyoruz 20 senedir. yengem bitanedir.
annem ameliyat olmuştu. biz 4 kardeş evimize döndük. yengem hemş-ire diye o kaldı annemin başında ilk gece.
çok duygulanmıştım ben. helal olsun annemde yeğenlere çok baktı ama hepsini hak ettiğini gösterdi yengemiz.

ben en sonuncu gelin olduğum için sonradan bişi görmicem 🙂

görümcemin oğlu ünide. dediki görümcem para biriktiriyoruz çok çalışmak lazım oğlanlar evlenir bikaç seneye. bende laf soktum. eşim yoktu tabi. dedim eşim hepsini kendi yaptı, oğlunda kendi yapsın abla dedim 🙂

çok fenayım ben.
Allahtan ne düşünüyosam içimde pek bi eylemim yok.

kızlar evlenirken çok korkuyordum kalabalıklar diye. bi diyodum evlensemde bi yıl geçse huylarını sularını öğrensem.
çok şükür atlattık kazasız o dönemleri.

ay sen çok fenaysan ben kim bilir neyim sen bence çok iyi niyetli birisin canım 🙂

o kadarcık laf sokma kadı kızında bilem olur :D:D

valla huzur altlı üstLü oturmak gerçekten sabır gerektirir öyle zamanlar oluyor ki pöfffflüyorsun öyle zamanlar oluyor Canın sıkılıyor pat diye gidip oturup aynı muhabbeti yapaıyorsun ben biraz aile bakımından rahat büyüdüm gitmek istemediğim yere gitmrzdim ne bileyim çok banel şeyler ama artık herşey farklı ayak uydurcaksın öyle kelimeler kullanıyorki hayır diyemiyorsun yorgunum işten 1,5 saat eve demek zor seni görmek isityorlar kızm hadi gidelim olurmu şimdi yok siz gidin nasıl dicen

valla ne düşünüyorlar bilmiyorum ama elimden geldiğnin fazlasını yapıyorum yapmaya çalışıyorum bazen diyorum aman ya yok canım ne alcam vercem ama o an sanki o kızan sinir olan ben değilim geçiyor huzurlu olmak istiyor insan ya

Geri