Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

haklısın sahilim bende mesela evlendim diye hergün kendi ailemle görüşmek bile istemediğim zamanlar oluyor. yeri geliyor yengem hergün ailemle içiçe.
ama benim annem çok anlayışlıydı.
Allah yardımcın olsun zamanla daha da oturur ilişkiler canım.
inşallah değerini anlarlar.
ohhh geçmişi okduum geldim ne güzel muhabbetlewr dönmüş yerim sizi

çikletim yokluğun belli oluyor canım.
özletme kendini
sigara içmiyosun dimi canım

biz hiç kızçeyi falan çekiştirmedik daha eltimle.
bilmiyorum o yakınlığa gelirmiyiz.
herkes ailede eltimden çok memnun hep anlatırlar küçük olandan.

Slm kızlaar nasılsınız herkese hayırlı cumalar.
Birazdan üst komşuya gidicem tanışmak için binadakileri davet etmiş.
Çiklet ve Esenin yazılarını okudum, sanırım eşi çıkmıştır, Rabbim acil şifalar versin.
Akşam ilkkez eşimle karşılıklı ağlaştık 🙂)
Eski günler geldi aklıma, nişanlandım, gelinlik giydim ama hiçbir tat alamadım.
İsteme bile olay olmuştu, eşim geçti gitti diye telkin etti ama hersene 26 haziranda yıl dönümü kutlayacağız ama güzel bir anımız yok, gerçekten çok acı, çinden cımbızla çekip alıyoruz güzel anılarımızı. Hep annesinin yüzünden çok saçma sebeplere üzüldük, çok acı 🙁(
Yinede Rabbime binlerce kez şükrediyorumki evlendiğimden bu güne birkere bile 'niye evlendim' demedim. Çok şükür uzağız görmüyorum, bir karar aldık. Bundan sonra bulunduğumuz her anı değerlendirmeye çalıştırıcaz çünkü giden gün geri gelmiyor.
Borç harç diyip erteleniyorya bazı şeyler, biz yapmıyoruz bunu 🙂)
Borcumuz var ama yine gezmeye devam, çünkü yaşadıklarımız bize ders oldu, artık kimseyi dinlemek yok, çok şükür sadece ve sadece ikimiz karar veriyoruz 🙂)

ya bacı görüyonmu bizim bacış 3 te çıkıyor biz yarın bile çalışıyoruz yawwwww acıyorum bize 🙂

buranın çalışma saatleri böyle canolar
en başta söyledikleri saatler farklıydı
geçende kadına dedim siz bana böyle böyle demiştiniz hayır diyor ben sana açılış saatlerini söyledim
halbuki çalışma saatleri dedi
not bile almışım ama iddalaşamıyorsun üstün sonuçta

sanada hayırlı cumalar canım benim hoşgeldin ne güzel yazmışsın kıyamam ben sana üzülme evet herşey geçti gitti ve bitti bende borcumuz olduğu için erteliyorum bazı şeyleri ama ertelememek lazım işte dediğin gibi giden gün geri gelmiyor maalesef birbirinizin kıymetini bilin ve üzülmeyin kuzum

biliyorum kuzum biliyorum ne güzel git eve dinlen bacımmmm aman saf şey sinir olurum öyle insanlara

ben yarın işten yırtıyorum eşimin iş yerinden arkadaşları ile kahvaltıya gidiyoruz dükkan anneme emanet benim yüzümden iş kadını oldu kadıncağız🙂

eeee idare ediyor hatun ne yapsın evde sıkılıyordur iyi gelir kız anneciğine