Melodie evet seni çok takdir ediyorum🙂çok örnek alıyorum her anlamda.Kurumsal iletişimle ilgili kitapları aldım,okuyorum diyorum takıldıgım yerde Melodie'ye sorarım...
canım benim ya, benim tek şansım önceki şirketimden önceki şirketti orda gerçekten cok büyük projelerde yer aldım ödüller kazandık ekipce ve kurumsallığın ne olduğunu orada daha cok anladım bir sürü eğitimlere gittim
bence en eğlenceli departman🙂
puccanın birinci kitabını bitirdim ikincisini henüz alamadım bizim avmdeki kitapcıda yoktu
okurken hem kendimden hemde çevremdeki tüm kadınardan bişeyler buldum
hoşgeldin canım..sen ayrılıkla ilgili bişi yazınca annenin oraya geldini anlamıştım..Şark görevi zordur ama hemen hemen yarısından fazlasını bitirdiniz..sağlık huzur olsun atlatılmıcak şey yoktur..isim içinde tebrik ederim..ama değişir diye düşünüyorum büyük ihtimal
Bir kız vardo açık öğretimde ayak üstü iki muhabbet ettik evli tek erkek miş kocası 5 görümcek varmış bir yere giderken ilk yukarı çıkıp haber veriyoum sonra diğelerinr diyor pöffffffffffff
evinde yemek yapmıyormuş ilmiyormuş
kızçe de geliyormuş yarın
ben bişey yapayım mı dedi, başka zaman gerek yok derim ama bu sefer evet sarma sarabilirsin dedim
ama lütfen kuş üzümü ve dolmalık fıstık da koy yoksa güzel olmuyor diye tembihledim
elime düştü valla, yan dairesinde yeğeni oturuyor ev hanımı daha bebek yok bişey yok
onu da aradım tarif verdim böyle böyle yapın diye