Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sağol canım cok tesekkür ederim

sizlerde ne var ne yok bana bir özet gecin baya uzak kaldım

sıpıdık yok sanırım

zeynepcim cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin

huzurun evini görmedim bende huzurucum gelirsen ekle banada haber ver canım bu arada tekrardan hayırlı olsun en mutlu günler sizinle olsun yuvanızda

başka neler oldu

Melodie evet seni çok takdir ediyorum🙂çok örnek alıyorum her anlamda.Kurumsal iletişimle ilgili kitapları aldım,okuyorum diyorum takıldıgım yerde Melodie'ye sorarım...

Kızlar Pucca Günlük'ü okudunuz mu 🙂

canım benim ya, benim tek şansım önceki şirketimden önceki şirketti orda gerçekten cok büyük projelerde yer aldım ödüller kazandık ekipce ve kurumsallığın ne olduğunu orada daha cok anladım bir sürü eğitimlere gittim
bence en eğlenceli departman🙂

puccanın birinci kitabını bitirdim ikincisini henüz alamadım bizim avmdeki kitapcıda yoktu
okurken hem kendimden hemde çevremdeki tüm kadınardan bişeyler buldum

teşekkürler kızlar

ikimizde cok iyiyiz cok sükür bu aralar hiç gelemedim özledim sizleri sohbetinizi

annem yanımdaydı yaklaşık 25 gün kaldı o varken gelemedim birde netimizde sorun vardı 2 haftadır yoktu

ayrı kalınca cok özlemisim annemi

sevdikleriniz yanınızdaysa kıymeti bilin bence gurbet cok zor hastalanınca bile yanında yoklar
hoşgeldin canım..sen ayrılıkla ilgili bişi yazınca annenin oraya geldini anlamıştım..Şark görevi zordur ama hemen hemen yarısından fazlasını bitirdiniz..sağlık huzur olsun atlatılmıcak şey yoktur..isim içinde tebrik ederim..ama değişir diye düşünüyorum büyük ihtimal :D:D

amin canım gurbet bitse rahatlıcaz
zaten bebeği sırf onun için istedik
burda bana arkadaş olucak kızım
oyuncak bebek gibi oynarım artık

sağol canım teşekkür ederim
bakalım değişecek mi zaman ne gösterecek
iyice büyüdü ya karnımda büyüdü..

Bir kız vardo açık öğretimde ayak üstü iki muhabbet ettik evli tek erkek miş kocası 5 görümcek varmış bir yere giderken ilk yukarı çıkıp haber veriyoum sonra diğelerinr diyor pöffffffffffff
evinde yemek yapmıyormuş ilmiyormuş

ben uyuyorum gece babası işten gelip babasının sesini duyunca hemen hareketleniyor uyanıyor

çok babacı olucak galiba babasına hasta her zaman aynı sey artık diyorum hiç ses etme cunku uyanıyor benide uyutmuyor

doktoru aradım sordum artık 27.haftana giriyosun 6 ayın bitti 7.aya girdin cok normal dedi sesleri bile ayırt edebiliyorlarmış

bence ALLAH'A İNANMAYAN TAŞ KESİLSİN NE KADAR BÜYÜK BİR MUCİZE

kızçe de geliyormuş yarın
ben bişey yapayım mı dedi, başka zaman gerek yok derim ama bu sefer evet sarma sarabilirsin dedim :D:D
ama lütfen kuş üzümü ve dolmalık fıstık da koy yoksa güzel olmuyor diye tembihledim :puha:

elime düştü valla, yan dairesinde yeğeni oturuyor ev hanımı daha bebek yok bişey yok
onu da aradım tarif verdim böyle böyle yapın diye

Geri