aman sahil kafana takçak şey mi bulamıyosun boşver sende onu takıp tatlı canını üzdüğüne değmez
millet nelerle uğraşıyo böyle bişeyi dert etme kendine salla gitsin
sahilcan bende de var o huy dün eve gidip süpürdüm heryeri toz aldım temizdi evim ama nebileyim tekrardan temizledim seninde aksilikler olmuş ama aniden geldikleri için panik oluyor insan
aman sahil kafana takçak şey mi bulamıyosun boşver sende onu takıp tatlı canını üzdüğüne değmez
millet nelerle uğraşıyo böyle bişeyi dert etme kendine salla gitsin
yok kuzucum anlatıcaksın tabiki yani cevabını alıp otur diye demedim öyle
gerçekten bazen gereksiz şeyleri kafamıza takıp kendimizi üzüp hasta ediyoruz onu demek istedim
bizden çok kötü durumda olan daha beterleriyle uğraşan insanlar var halimize bakıp şükredicez artık diye dedim ben öyle
valla senin işin zor zaten valla altlı üstlü
ama bide şöyle düşün kayınvaliden de şimdi dün akşam çıkmasa belki gelen kişiler tenezzül edip yanımıza bile gelmedi diye düşünücekler diye aklından geçirmiş olabilir
belki o yüzden hep sana misafir geldiğinde yukarı çıkmak zorunda hissediyodur kendini
günaydın kızlar sabah sabah çoşmuşsunuz ancak okudum Nikicim geçmiş olsun canım savaş atlatmışsın dün akşam bizimde ikizler var biliyorsunuz ama herkes peşlerinde dolandığı için kalıcı zarar veremiyorlar.
boğazlarım şişmiş canım bu hafta pek keyifli değilim..
anlattıklaırnı okudum ama kuzum kızçe konusunu zaten hiç takma kafana..mahsus yaptıgını sende biliyosun..o yüzde ipleme..
aksilikler zaten misafirlerin yanında olur tekken olmaz..oda nazarınız olsun boşver..