çok yorgunum kızlar dün annem iş çıkışı aradı bir tanıdıklarımız yemeğe gelecekermiş
annemelre, çayada bizi görmek istemiş en son düğünde görüştük 🙂
bende eve giderken pastaneden ek aldım kuruyemiş aldım yemek sonrası annem hazırlama ki yenmez dedi
ya sizdede oluyormu pazar günü sildim süpürdüm her taraf tertemiz ama eve gidp tekrar aynısını yapıyorum ne toz almaya gerek var nede silmeye ama dayanamadım ki açtım süürgeyi sildim süpürdüm toz aldım sanki herkes dipe köşeye bakacak gibi sonuçta yabancı değiiller ya bu huyumdan vazgeçmem lazım boş yere yormak bu kendmi
aksiliklere bak
gelen komşunun astım olduğunu unuttum oda farfümü sıktım tüm gün havasız zaten diye kadı girer girmez böğrü koptu resmen ay bir üzüldüm hiç aklıma gelmedi 🙁
sonra eşim o-r-g çalıyor şarkı istedi or-gn içinden iğrenç bir böcek türü çıktı bulamadık
geç saatlere kadar aradık yok insan tiksiniyor
işin en saçma tarafı ve gerildiğim konu acayip deli oldum zaten her gelenle yukarı çıkıyorlar tamam gelsinler çerez kuru pasta felan vardı bi-mdeki kuru pastalar felan hazırladım herşeyi gelemeden sadece servis edilcek kızçe kaltı yardıma elinde tabaklarla ay bir sinir oldum şmidiye kadar yerinden kalkmazsın milleti görünce dedim sen otur ben getirirm sonra ayıplamasınlar beni bir tabak ortaya koyamadı sesli dedim duysunlar diye
kızçede dedi aaa olurmu kim var yabancı şekil yaptığını annem anladı suratıma baktı kızçde dedi hem spor yürümem lazım iki adım mutfak oda pöff annemde bırak o yapsın sen sprunu evinde yap dedi iyi oldu ohhhh sonra kyın peder anladı dedi x sen bırak eline hiç yakışmadı otur sen dedi her şekilde bir ilginç
pöffffffffffff