eminim sizde yapıyorsunuzdur ama ben mesela bir misafire poğaça börek yapıyorsam
çok yapıyorum artanı buzluğa koyuyorum hafta arası biri gelince buzluktan çıkarıp fırında ısıtıp servis ediyorum
lezzetinden ve tazeliğinden bişey kaybetmiyor
birkaç kez kekde de denedim ama kek aynı tazelikte olmuyor ama yinede kurtarıcı olabiliyor
yapanı çok duydum ama hiç yapmadım canım ben buzlukta börek stokluyorum çiğ olarak ama pişiriyorum gelecekleri zaman sarma stoklayanlar çiğ mi stokluyorusunuz pişiripmi buzluğa atıyorsunuz
yapanı çok duydum ama hiç yapmadım canım ben buzlukta börek stokluyorum çiğ olarak ama pişiriyorum gelecekleri zaman sarma stoklayanlar çiğ mi stokluyorusunuz pişiripmi buzluğa atıyorsunuz
bende börek stokluyorum ama dediğin gibi çiğ olarak hiç pişmiş stoklamadım
benim dün akşamki yaprak sarmalarım buzluk stoğumdaydı çiğ olarak duruyodu onlarda
bi gece önceden çıkardım buzluktan dün akşamda eve gidince pişirdim nefis oldu
muhallabinin altına da kavurduğun kadayıftan koyuyosun buzdolabında bekletiyosun keserek servis yapıyosun
kuplara koymaya gerek yok bence
bide ben bi gece önceden yaptığım için dolapta çok güzel donmuştu
börek olarak sadece sigara böreği ve avcı böreğini stokluyorum çiğ olarak buzluktan çıkarıp üzerlerine nasıl yapacaksam o malzemeyi sürüyorum
pişmemiş yumurtalı ürünleri buzlukta saklamak bakteri açısından çok sakıncalı
poğaçayı pişirip de stokluyorum bazen kahvaltıya bile çıkarıyorum eşimle ikimize
sarma hiç stoklamadım ama menekşenin dediği gibi deneyeceğim
annem bir tencere sarmış pişmiş getirmişti ilk zamanlar ben pişmiş koymuştum
kaç misafir geçirdim öyle akşamdan çıkartıyorum buzluktan gün içerisinde kendi çözülüyordu ısıtmaya bile gerek olmuyyordu kalan sarmanızı deneyin bence
börek olarak sadece sigara böreği ve avcı böreğini stokluyorum çiğ olarak buzluktan çıkarıp üzerlerine nasıl yapacaksam o malzemeyi sürüyorum
pişmemiş yumurtalı ürünleri buzlukta saklamak bakteri açısından çok sakıncalı
poğaçayı pişirip de stokluyorum bazen kahvaltıya bile çıkarıyorum eşimle ikimize
sarma hiç stoklamadım ama menekşenin dediği gibi deneyeceğim
annem bir tencere sarmış pişmiş getirmişti ilk zamanlar ben pişmiş koymuştum
kaç misafir geçirdim öyle akşamdan çıkartıyorum buzluktan gün içerisinde kendi çözülüyordu ısıtmaya bile gerek olmuyyordu kalan sarmanızı deneyin bence
annem bir tencere sarmış pişmiş getirmişti ilk zamanlar ben pişmiş koymuştum
kaç misafir geçirdim öyle akşamdan çıkartıyorum buzluktan gün içerisinde kendi çözülüyordu ısıtmaya bile gerek olmuyyordu kalan sarmanızı deneyin bence