Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

eminim sizde yapıyorsunuzdur ama ben mesela bir misafire poğaça börek yapıyorsam
çok yapıyorum artanı buzluğa koyuyorum hafta arası biri gelince buzluktan çıkarıp fırında ısıtıp servis ediyorum
lezzetinden ve tazeliğinden bişey kaybetmiyor

birkaç kez kekde de denedim ama kek aynı tazelikte olmuyor ama yinede kurtarıcı olabiliyor

yapanı çok duydum ama hiç yapmadım canım ben buzlukta börek stokluyorum çiğ olarak ama pişiriyorum gelecekleri zaman sarma stoklayanlar çiğ mi stokluyorusunuz pişiripmi buzluğa atıyorsunuz

ellerine sağlık canım kadayıflı muhallebiyi bende yapsam güzel fikir taratoru havuçları rendeleyip yağda çevirip yoğurtluyorsun değil mi

evet canım aynen öyle eşim bayılıyo ona çerez niyetine yicek nerdeyse

yapanı çok duydum ama hiç yapmadım canım ben buzlukta börek stokluyorum çiğ olarak ama pişiriyorum gelecekleri zaman sarma stoklayanlar çiğ mi stokluyorusunuz pişiripmi buzluğa atıyorsunuz

bende börek stokluyorum ama dediğin gibi çiğ olarak hiç pişmiş stoklamadım
benim dün akşamki yaprak sarmalarım buzluk stoğumdaydı çiğ olarak duruyodu onlarda
bi gece önceden çıkardım buzluktan dün akşamda eve gidince pişirdim nefis oldu

börek olarak sadece sigara böreği ve avcı böreğini stokluyorum çiğ olarak buzluktan çıkarıp üzerlerine nasıl yapacaksam o malzemeyi sürüyorum
pişmemiş yumurtalı ürünleri buzlukta saklamak bakteri açısından çok sakıncalı

poğaçayı pişirip de stokluyorum bazen kahvaltıya bile çıkarıyorum eşimle ikimize

sarma hiç stoklamadım ama menekşenin dediği gibi deneyeceğim

börek olarak sadece sigara böreği ve avcı böreğini stokluyorum çiğ olarak buzluktan çıkarıp üzerlerine nasıl yapacaksam o malzemeyi sürüyorum
pişmemiş yumurtalı ürünleri buzlukta saklamak bakteri açısından çok sakıncalı

poğaçayı pişirip de stokluyorum bazen kahvaltıya bile çıkarıyorum eşimle ikimize

sarma hiç stoklamadım ama menekşenin dediği gibi deneyeceğim

dene bence çok iyi oluyo

annem bir tencere sarmış pişmiş getirmişti ilk zamanlar ben pişmiş koymuştum
kaç misafir geçirdim öyle akşamdan çıkartıyorum buzluktan gün içerisinde kendi çözülüyordu ısıtmaya bile gerek olmuyyordu kalan sarmanızı deneyin bence

pişmiş sarma kalmaz ki bizde :D:D
eşimde bende acayip seviyoruz çerez niyetine yiyoruz
mesela bu akşam yemek yapmıycam
çorba sarma havuç tarator yicez

Geri