şimdi dısarda nasıl kötüleri yakalıyosa devlet mobese taktırıp..evede taktırıcan abii..kimseye güven yok..netten de evi takip etceksin..misafirler gittikten sonra izliceksin valla bak..şaka yapmıyorum çok sinirlendim bi kez daha
amin canım benim.öyle bişiki tam insanların günahlarını alman gereken bi durum.yok yapmaz o diyosun yakıstıramıyosun biyandan şeytan dürtüyo herkesi bi elden geçiriyorsun..sonrada düşün dur işte..benimde bugunki pozitifliğimi moralimi aldılar resmen..resmen dedikodum yapılmıs gibi hiissediyorum..acaba kim şikayet etti gibisinden..düşün dur işte..Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın
işte huzur çok önemli bişey
anamızdan babamızdan kocamızdan çok onları görüyoruz
kimsenin kimseyi kullanmaya hakkı yok
hepimiz ekmek parası için çalışıyoruz
keyfi çalışsaydık zaten kimse bize bu şekilde davranamazdı
şimdi dısarda nasıl kötüleri yakalıyosa devlet mobese taktırıp..evede taktırıcan abii..kimseye güven yok..netten de evi takip etceksin..misafirler gittikten sonra izliceksin valla bak..şaka yapmıyorum çok sinirlendim bi kez daha
iyi fikir adaş aslında artık gerçekten öyle yapmak gerekiyor
baksana misafir diyosun çok afedersin totondan terler akıyor onu iyi ağırlayacağım diye
ama onun evine gelme amacına bak
benim çevremde nasıl böyle bir insan olur ben hala anlamıyorum
iyi fikir adaş aslında artık gerçekten öyle yapmak gerekiyor
baksana misafir diyosun çok afedersin totondan terler akıyor onu iyi ağırlayacağım diye
ama onun evine gelme amacına bak
benim çevremde nasıl böyle bir insan olur ben hala anlamıyorum
Ay melodicim çok zor bir durum yaa, insan evden soğuyunca bir daha zor kendine geliyor.
Allah yardımcın olsun, Rabbim muhakkak onlardan çıkaracaktırda keşke helallik almayı akıl edebilseler.
Konuya balıklama daldım, okuyunca çok sinirlendim, eşime bile anlattım durumu.
Durup durup kızıyor, böyle insan olurmu diyor, onlar insansa biz neyi diyor.