Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aaaa günahtan korkmuyorlarda hay Allahım bu insanlara akıl ver fikir ver.
tahmin ediyormusun cnm kim yapmış olabilir die
insanlar çok kötü olmuş artık çook

sorma esencim ya, aklıma getirmemeye çalışıyorum canım
aklıma geldikce başıma ağrılar giriyor

Allah kimseye yaşatmasın

Allah kim ne düşünüyorsa kendine çevirsin. boşver cnm düşünme oku üfle.

akşama barbunya pilaki var akşam kereviz yaptım kerevizler biraz çrüo gibiymiş bazı yerlerini kurtardım yaptım ama tadı çok kötüdü çöpe gitti.boşuna uğraştım bu akşam adam gibi yemek yapayım.

sorma esencim ya, aklıma getirmemeye çalışıyorum canım
aklıma geldikce başıma ağrılar giriyor

Allah kimseye yaşatmasın
amin canım benim.öyle bişiki tam insanların günahlarını alman gereken bi durum.yok yapmaz o diyosun yakıstıramıyosun biyandan şeytan dürtüyo herkesi bi elden geçiriyorsun..sonrada düşün dur işte..benimde bugunki pozitifliğimi moralimi aldılar resmen..resmen dedikodum yapılmıs gibi hiissediyorum..acaba kim şikayet etti gibisinden..düşün dur işte..Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın

amin canım benim.öyle bişiki tam insanların günahlarını alman gereken bi durum.yok yapmaz o diyosun yakıstıramıyosun biyandan şeytan dürtüyo herkesi bi elden geçiriyorsun..sonrada düşün dur işte..benimde bugunki pozitifliğimi moralimi aldılar resmen..resmen dedikodum yapılmıs gibi hiissediyorum..acaba kim şikayet etti gibisinden..düşün dur işte..Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın

aminnnnnnnn

ben bu akşam mantar sote yapıcam
dün akşamdan çorba var ekşili köfte çorbası
bide bulgur pilavı yapıcam azıcık
ekmek yemiycez bari bulgur pilavı yiyelim :D:D

Amiin adaşım amin

inan bende düşünüyorum bu mu şu mu diye sonra yok yok diyorum
sabah işe gelirken yemek yerken evde gezinirken sürekli düşünüyorum ve işin en kötü tarafı evimizden soğuduk eşimde bende
yürürken önümüze bakmıyoruz sağa sola bakıyoruz gözümüze bişey ilişecek mi diye
dün eşim tez savunmasını yazıyordu, benimde uykum geldi eşim beni tek başıma yatağa göndermedi gözümün önünden ayrılma burda koltukda uyu ben yatarken uyandırırım seni dedi

Allah onu yapan her kimse ona bin mislini yaşatsın

Amiin adaşım amin

inan bende düşünüyorum bu mu şu mu diye sonra yok yok diyorum
sabah işe gelirken yemek yerken evde gezinirken sürekli düşünüyorum ve işin en kötü tarafı evimizden soğuduk eşimde bende
yürürken önümüze bakmıyoruz sağa sola bakıyoruz gözümüze bişey ilişecek mi diye
dün eşim tez savunmasını yazıyordu, benimde uykum geldi eşim beni tek başıma yatağa göndermedi gözümün önünden ayrılma burda koltukda uyu ben yatarken uyandırırım seni dedi

Allah onu yapan her kimse ona bin mislini yaşatsın
amin canım aminn.ayaklı yılanlar..insanın nasılda huzurunu kaçırıyolar..yemin ediyorum ataistler onlardan daha iyi..en azından büyü ne onu bilmiyolar..insanlara zararı yok..kıskançlıktan kalbi katılaşmış böylelerinin..başına cevirsin Mevlam..

Geri