Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

içine birşey sürüldüğünü bilmiyordum yufkanın 4 e bölündüğünüde tek bütün yufkadan yapıyorlar sanıyordum sağol canım yufka aldığımızda deneyeceğim

ay hakikaten çok heyecanlı ya görümce olsan şık şık giyip gideceksiniz ben çok severim henüz kimseye gitme durumu bir kere dayıma olmuştu oda çok sıradandı

bizde de ilk sayılır canım en küçük kardeşimiz hepimiz çok heyecanlıyız şimdiden hazırlıklara başladık 6 kardeşiz biz hepimiz kapıdan elimizde birşeylerle gireceğiz herşeyin fazlasıyla kız nasıl istenirmiş adetine göre yapalım bakalım*:çitos: çok severim herşeyi adetine göre yapmayı bohçaysa en ayrıntısıyla çikolata şeker en alıcısından *

benim eltilerim olacak tabi biri on sene sonra biri ilk 5 sene içinde o kdar merak ediyorum nasıl olacak acaba bana yapılanların aynısımı yoksa daha fazlasımı ???

eşit mi davranılacak hayatımıza nasıl br farklılık yaratacak gerçekten merak içindeyim
tabi kaynım zaten kurs arkadaşım bana sen bulacaksın dyor anneside öyle ablası bulsun diyor ama asla karışmam ya herhalde bir şey olur onun mebali ile yaşayamam suçluluk duyarım bende hıhı diyorum ama zamanı gelince herhlde en son planda olmayı tercih ederim

bende tam tersi ya adetler hiç bana göre değil

bizimde bugün 2. ay dönümümüz ama akşama kayınvalidemlere gideceğiz süpriz yapmam heralde

daha nice birlikte ömür geçireceğiz yıllar aylar olsun tesadüffffff

valla aslında böyle daha anlamlı oldu ne ayımız ne günmüüz sıradan bir gündü ama en güzeliydi bence bana diyor doğum günün değil ay dönümü değil tanışma dğeil acaba atladığım birşey mi var 🙂 espiri yapıyor sözde hep o günlere önem vermişiz terliğine baktım diyor yoksa bunun içindede bişeymi vardı da ben göremedim bende tekrar bakınca çıkarıp terliğin içine bakıyor bazen kızdırsalarda gerçekten farklı bir şey evlilik

gemiş olsun canım 🙁
sağol canım tabi sen nilayyunu görmedin dimi 🙁( resmini atarım birazdan

çok zor annemdede brobşit var tututmu kene gibi yapışır kalkamaz yataktan
her hastalık kötü bu da
inşallah atltır soğuk almaması lazım sigara dumanı felan uzak olması lazım
ALlah şifasını versin anneninde sahilcimm..evt tozdan halıdan yünden de uzak durması lazımmışş..
benim annemde aynen anlattığın gibi canım onu bünye yapıyormuş annem doktora sordu bu kadar sık yakalanmamiçin ne yapmam lazım doktordaki cevap aynen şu yeniden doğman lazım
demekki ne kadar dikkat edersek edelim bu başımıza gelicek..dikkat edipte kasmayım artık kendimi o zaman 😀
ay yavruş ya geçmiş olsun
ne kadar dikkat edilse yine oluyor
geçer inşallah sahilim..