Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sağol canım..hayır benimkide öyle bişiki afedersin tuvalete girsem üşütüp çıkıyorum..
sonra sistik olluyorum..ne zmaan oluyorum kapıyorum şifayı
anlamıyorum:smokin:

benim annemde aynen anlattığın gibi canım onu bünye yapıyormuş annem doktora sordu bu kadar sık yakalanmamiçin ne yapmam lazım doktordaki cevap aynen şu yeniden doğman lazım

ee mecbur canım eşim 1 gün kahvaltsız okula işe gitmemiş ki ona annesini aratacak halim yok
:tik: En kısa zamanda gözleme de yapmayı öğrenmem lazım ki farkı kapatayım yupis

ben sana güzel bir gözleme tarifi vereyim canım çok yaparım bende hazır yufkayı 4 e böl yağ ve sütü karıştır kasede fırçayla sür her bir parçaya, sonra içine maydanoz ve lor u döşe zarf şeklinde kapat ısınmış tavada pişir yağ koyma piştikten sonra istersen margarin sürebilirsin harika oluyorr*

bende dün kelebekten esinlendin kağıda yazıp tabağın içine koydum daha öncesi jelibom çok seviyor bir poşet alıp kapıya astım 🙂 mutfağa geçtik çorba kasesinin altında ver dökeyim çorba dedim uzattı kaseyi döktüm çorbayı tabağın üstüne koyarken fart etti şaşırdı ay şaşırıncada bir komik oluyorlar
ben yedik içtik topladık tv başına gçeitm eşofmanalrımı giyeyim dedi birden elektrikler gitmezmi bende sesleniyorum mumlar banyoda karanlık oldu telefonum nerde felan bir baktım pasta almış mum da koymuş içeri giriyor buda benden sana süprizzzzzzzzz o arada çocuklar duymasını izliyorduk meltem bana süpriz yap diyordu ama habersiz ce değişik oldu ya ben ona not yazdım şaşkına döndü kırk yıl düşünsem öyle bişey aklıma gelmezdi kelebekten alıntı yaptım 🙂)))

kalp kalbe karşıymış demekki ikiniz içinde güzel süpriz olmuşş*
:eller:

kızlar bu arada benim ufak niloşum astımmış..:cry:

oyyy minik kuş ya, cok dikkat etmeli artık annesi
tozlu ortamlar, soğuk hava, sigara vs hepsi nilayımızdan uzak durmalı
benim erkek kardeşimin de var ama zamanla şiddeti azalıyor

bende dün kelebekten esinlendin kağıda yazıp tabağın içine koydum daha öncesi jelibom çok seviyor bir poşet alıp kapıya astım 🙂 mutfağa geçtik çorba kasesinin altında ver dökeyim çorba dedim uzattı kaseyi döktüm çorbayı tabağın üstüne koyarken fart etti şaşırdı ay şaşırıncada bir komik oluyorlar
ben yedik içtik topladık tv başına gçeitm eşofmanalrımı giyeyim dedi birden elektrikler gitmezmi bende sesleniyorum mumlar banyoda karanlık oldu telefonum nerde felan bir baktım pasta almış mum da koymuş içeri giriyor buda benden sana süprizzzzzzzzz o arada çocuklar duymasını izliyorduk meltem bana süpriz yap diyordu ama habersiz ce değişik oldu ya ben ona not yazdım şaşkına döndü kırk yıl düşünsem öyle bişey aklıma gelmezdi kelebekten alıntı yaptım 🙂)))

wowwww🙂
benim kızçe de gidiyor bugün, bende senden alıntı yapıp yapayım herüfüme süprüz

Geri