Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aynen deniz bende hiç böyle şeylere aracı olamam. benimde kayınvalidem eşimin teyzesinin oğlu için sen bul bi tane diyro. hep diyorum aklımda bulursam söylerim ama hiç balmıyorum açıkçası. hiçç öyle karışık meselelere giremem. çünkü çok sevdiğin güvendiğina rkadaşının o eş adayıyla anlaşabileceğinin garantisi yok ki. sonra hep aracıya olan oluyor

niki aynı düşüncedeyim adet neyse o yapılır kanımcazaten annem babama bişey bırakmayız ablam zaten harikalar yaratır benimde fikirlerimi birleştiriz muhteşem şeyler ortaya çıkarrız yeterki anlayış hoşgörü olsun bir kere yapılacak en güzeli olur bir tane erkek kardeim var zaten manitasıda 🙂 var bir kaç tane artık hangisi olur bilemem ama herşeyi ile detalı ilgileneceğim heveslendim ya

yok canım daha önce görmemiştim ama eminim melek gibidir 🙂

benim kardeşimde geçen gitti doktora oda astım başlangıcı demiş tozdan parfümden herşeyden etkileniyor okadar üzüldükki..çünkü biz dedmide astımdan kaybetmiştik çok etkilendik...sizinkisi daha minicik bebek sayılır anlıyorum acınızı...umarım Allah şifasını verir canım

hepimizin başında var demek ki benimde eşimin teyzesi diyor arkadaşının oğlu varmış yokmu kız arkadaşlarından diyor önce yok dedim sonra dürütçe dedim ben o işlere girmem teyze brde olumsuz şeyler yaşanır da ben üzülürüm sonra diye ara ara lafı açıp arkadaşının oğlunu pek methediyor ama hı hı deyip dinliyorum sadece

valla bende severek evlendim yeri geldimi kavga ediyoruz yeri geldimi nazlanıp küsüyoruz ki birbirimizi çok iyi tanımamıza rağmen
bende kısmet inşallah iyi biri çıkar da ailemize alırız diyip çekilyorum baktığımda yok bakacağımda aynen iyi olur kötü olur aman benden uzak allaha yakın

aman yaşasında bizim oğlanıda yaşatsınn o önemlii*
:çitos:iki kişi arasındaki huzurr herşeydende önemli kuzu valla sağoll şeker sözlerin için öyle tanıdıysan ne mutlu

evet canım iki kişi arasında huzur en önemlisi ve dışardaki kişilerin karışmamasıda çok öenmlii..

benimde şeker gibi bir kayınvalidem vede beni asla kimseye ezidrmeyen bie kayınpederim var çok şükür,görümcemide gülün dikeni olarak kabul ediyorum artıkın

tabiki öylesin canım seviyom kız seni 🙂

erkek kardeşim evlenirken bende herşeyin en güzelini yapıcam Allah kısmet ederse, çünkü onun eşi benim kardeşim olucak
bohçasına en güzel şeylerin alınmasını isterim ve bizzat orda bulunmak isterim. Ama kaynımda bana sorulursa giderim alışverişe ve yorum yaparım onun dışında misafir gibi gelir misafir gibi giderim.
Allah bize gösterir Inşallah o günleri